Jag ska berätta en hemlighet...

... Jag har inte läst till matteprovet alls ännu. Kommer att gå så superdåligt att ni inte fattar... xD Jag ska stänga av datorn bara jag får färdigt dethär inlägget. Skrev det faktiskt redan en gång, men råkade klicka bort det. Jag ska bara se på Simpsons, och när det är reklam looovar jag att jag ska läsa på provet. Typ ;)

Sen ska jag då stänga av datorn och göra mig "klar för natten" xD Men ni får tänka en timme framåt, tänkte nog inte gå och sova efter 9... xD Men efter 10 då. Jag är jättetrött och börjar 8 imorgon.. Störande att bussen far så tidigt, typ halv. Och det är typ en kvart för tidigt... xD

Okej, reklam! Ska läsa! Hörs senare! :) God natt! :))

// Kram Jade



51-årig pervo?? xD

Haha, omg! Läste (okej, kollade en video) att Justin Bieber skulle egentligen vara en 51- årig pedofil... wtf, lol! :p Kolla nu:



Ja iaf.. Jag har gjort allt annat i min fina "lista" i förra inlägget, förutom att läsa till matteprovet. Jag hatar matte, halvt då, eftersom jag har en så bra plats (inte för att Hot stuff sitter brevid mig, hon luktar!) men Samppu och Tobbe är roliga! :) Men min poäng var nog att matte stör och prov stör ännu mera. Men det fattade ni nog.. ;)

Det är helt sant hemskt här på morgonerna (morgona??), eftersom det är så jäkla kallt (2,7 grader) och vi måste cykla till skolan.. Nog för att vi egentligen åkt buss, och sen gick vi hem idag. Stolt över att vara så aktiv... xD

// Kram Jade  

Bränner mat!

Hejssan! :)

Jag håller på att steka köttfärs till tortillas just nu, så det är ert fel om jag bränner det nu då! ;)

I skolan hade jag typ 4 timmar engelska (dubbeltimme på morgonen och sedan dubbeltimme med Judy Peterson, det är någonting med sagoberättande) och sedan dubbeltimme i tyska. Förra veckan mådde jag så jävla skit på tyskan att ni inte fattar, och nu var jag helt hyper ist.. ;) Vi hade vikarie, en som vi ochså hade haft i lågstadiet på 6, som typ hata mig då, för jag hade också någo fel då, och bestämde mig för att under datalektionen sova under databordet! Jag vet inte vad jag tänkte på... ;)

Iaf, jag har supermycket (typ xD) att göra idag. Jag ska göra maten, sen ska jag äta, diska och diska lite mera. Sen ska jag ännu tömma diskamskinen, baka kladdkaka och göra engelska, finska & moddaläxan. Och ännu efter det ska jag läsa på matteprovet, som är sådär 13 kapitel och jag inte fattar något av! :/ Sen ska jag ännu öva på gitarren. Synd bara att jag glömde alla bareackord redan... ;) Tur att man har Jamila som lovade hjälpa mig för gitarrlektionen... ;)

Nu måste jag påriktit göra maten, eftersom jag bränner den annors, men hörs senare! ;)

// Kram Jade

btw, vet ni hur mycket en advokat tjänar?? Jag tror jag ska satsa på att bli en! ;)


..

Hejssan! :)

Kom just hem, jag fick gå... Det var inte roligt! ;) Nu måste jag göra någon mat, är helt sjukt hungrig (gamla spyor som mat i skolan) och ingen har gjort mat åt mig! ;)

Senare idag har jag ju gitarrlektion! :) Ska bli roligt. Men jag kan faktiskt ingenting... Kommer att bli hemskt! ;)

Iaf, jag måst göra maten, läxorna och sedan fa på gitarrlektion! :)

// Kram Jade

GITARRLEKTION IMORGON!! :))

Bra! Men nu ska jag göra läxor påriktigt! :)

// Jade

Schottishstoryteller.com

Hejssan! Förlåt att det nu blir lite sent dethär, men iaf. :) Jag var ute med Sara och kom hem just. Det är helt iskallt ute, blää! Nu är det höst :(

Rubriken, joo. Jag vet inte, vi (vår klass) är utvalda till något projekt och vi skulle kolla på den sidan, men jag hittar inte den. Alls. :/ Vat ni förresten om det heter Snövit eller Snövit och de sju dvärgarna? Behöver veta... :)

Jag måste göra mina 1000 läxor nu, och dricka lite varm choklad, och fa i duschen och försöka sova sen... Btw, klockan är sen inte halv 8 här.. xD

// Kram Jade

PS. bloggar mer imorgon! :)


lööööve xD

Titta vad jag gjorde! :)

Känner mig duktif, fixade äntligen designen, inte sådär superbra ännu, men jag kom inte på vad jag skulle använda för färger, eller vad jag hade förut...

Nu ska jag gå och "fetta" (Bella-ord) mig. No comments, jag tröstäter... <3

btw, bara jag som vill se den?



// Kram Jade

Lite mera med nu då...! ;)

Ja, hänger med lite nu igen... och fa faaan? Justin Bieber håller på att kyssa andra än mig?? Vaaah?! Haha, okej. Lite elakt mot de där typerna som tror de kommer att gifa sig med honom (eller någon annan kändis..), de kommer typ aldrig att träffa honom, så då kan man ju vara glad för hans skull. Om de nu då dejter. Alltså JB och Jasmine Villegas.

Sorry att det nu blev lite råddigt. Sån är jag. Nu, alltså.

Joo, jag vet inte varför jag skriver i sånadär punkter, men joo... ;)

Iaf, jag har lite kärleksfel nu igen. Jag vet inte om jag tycker om honom (nä, ni vet inte vem... xD), och jag blir så störd. När jag pratar med honom så tycker jag typ om honom, men jag vet inte...

Whatevöö.



Jag vet att det finns en musikvideo, emn den är inte sådär superfin (?), så denhär är nog bättre. Vad tycker ni om låten? Let me know! :)

// Kram Jade

Förlåt, förlåt, förlåt! :)

Förlåt igen! Men nu är jag tillbaka, och ska blogga superaktivt! :) Förutom det att jag är sjuk... Inte allvarligt (jag var nog i skolan), men jag har flunssa... :(

Iaf, vi har fått såndän skriba (skriftskole) information, och vi ska lämna in anmälningarna på onsdag. Jag, Bella och Sara ska på samma läger så... Jag skriver väl bara av dem! ;)

Ja, iskolan skulle vi orientera på gymnastiken. Det guck ju superbra.. Jag och Bella, superorienterare. Inte. Alls! Vi gick typ halva vägen till fösta kontrollen, men sen trodde vi att det var väl, och gick hela vägen tillbaka, och sen en liiite annorlunda (och svårare!) väg till kontrollen... Bra! (Y) ;)


Nu ska jag iaf ta ifatt det jag missat, har inte varit på datorn på flera dagar. Bloggar senare, häng med! ;)



// Kram Jade

Förlååt!

Sorry för kass uppdatering, men jag kan inte! en snabb förklaring, jag bloggar om någon dag...

// Kram Jade

Sorry...

Sorry, jag har gjort något konstigt, så jag får inte något bättre hit nu... Jag fick sån super huvudvärk att jag nu gör något annat, så jag försöker fixa det någon annan dag... :(

// Kram Jade

Crap..

Ser hemskt ut, jag vet... Försöker fixa det, men lovar inte att jag hinner, ni får bara komma över det isf! ;)

// Jade

Fattar påriktigt inget...

Fattar inget, jag har verkligen no idea about how jag ska göra en design med egna bilder.. Om nån känner på sig att den måste göra en design åt mig (okej, oss) så kan ni kommentera eller något.. :)

Jag vet inte, har ingenting att blogga om. Igen. ;) 

Ska försöka igen, får ser hur det går. 

// Kram Jade 

Update: Glömde att säga, men jag kan inte betala något. Men om någon vill göra det gratis, kontakta: [email protected]  jag vet, var TH fan.. :)

Läxorna...

Gjorde läxorna just.. Jag blir superstörd på matten, man ska ju typ bara räkna saker som man aldrig kommer att behöva i verkliga livet.. Bara jag som tycker det är dumt?? ;)

Jag tror jag ska försöka göra en ny header, får se om det blir något, då kommer den upp snart, väl... Jag måst bara gå igenom några bloggar osv.

Håll tummarna! :)

// Kram Jade

En till bloggare, vad tror ni??

Hejssan! :)

Förlåt att jag inte bloggade igår, men, som sagt, jag får inte vara på datorn varje dag... :/ Ni får klara er... Eller kanske vi borde ta en till bloggare hit.. Vad tror ni?

Iaf, jag var då (såklart!) i skolan idag.. Vår hissalärare STÖR, jag hatar honom..! Men jag ska inte klaga på det nu.. ;)

Det hände ingenting speciellt i skolan, lite (mycket..) prat på alla timmar, men det är ingenting konstigt. Jag måste göra mina läxor nu, emn jag bloggar senare igen! :)



// Kram Jade

Imorgon...

... ska jag och Bella till Sara och titta på film... Hoppas jag! Här är helt sjukt väder, det regnar, sedan börjar solen lysa och 3 sekunder senare börjar det ösregna igen...

Sara (den enda som vi känner som fått andressen till bloggen, känn dig ärad... xD), om du läser dethär, texta mig, nu! Tack! ;) Btw, vilken film ska vi se? Några tips... Nu ska jag gå och titta på VMA, älskar JBs performance där... <3 Lite bögit kanske ibland, men whatever... xD

Sen får jag väl fixa dipp osv. och titta på film. Först ska jag se Wild Wide West med Will Smith och sedan den där Kick Ass, den verkar bra! ;)

 Ha en fin kväll..! :)

// Kram Jade

Emilia Rosenblad

VOJSA

Just so u know, veckans blogg tävling på bloggen VOJSA . Ni kan säkert också gå med alla. :) Typ.. Eller något.. Sorry, börjar babbla någå random saker igen.. ;)

// Kram Jade

Vinterjacka!

Hejssan! :)

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag han inte, typ.. Jag var då hos läkaren och de "laserade" bort den där saken... Trevligt att känna sådär bränd lukt och veta att det är ens egna skinn... ;)

Jag var íaf just och shoppade, hittade en vinterjacka, halsduk och vantar från VILA och ett bälte från ONLY. JAg orkar inte ta foton på den, eftersom jag måste ladda upp dem via Facebook, så ni får se dem när jag använder dem.. ;)

Just nu tittar jag på diary of Justin Bieber på MTV... :)

Här kommer några bilder då...


Mina och Bellas bakingskills.. ;)

Melon... <3


Hot... xD

Här lyckades Bella och Jamila kanske lite bättre... xD


Nån reklamkampanjj.. Gissar att de ville bli av med dem!

// Kram Jade

Bara för att...

... jag är ledsen över att jag inte har bloggat så bra nu, så ska jag skriva flera tusen inlägg... ;) Vet att ni blir superglada nu! :)

Imorgon ska jag och skära (int jag då, men.. xD) bort ett/en sak som är ungerfär som ett födelsemärke, men endå inte.. Är inte riktigt säker på vad de heter. Ni vet, så som man kan ha cancer i..? Inte för att jag har cancer, den stör bara för att den är just där var BH-bandet far.. :/

Om ni ville veta. Önska mig lycka till! :)

Jag håller på att ladda ner låtar till min MP3, superlagligt, om ni undrade! Typ.. ;)
Men jag vet inte vad jag ska ladda ner, så om ni vill, tar jag gärns emot tips... :)

Vet inte vad mera jag ska blogga om..? Vill någon slå vad med mig om att det kommer att regna imorgon? Så att vi kommer att bli genomvåta och RK kommer inte att få några penagr över huvud taget..? :) Håll tummarna för det, typ! ;)

Typ.... Justin Bieber ♥

Vet inte varför jag skrev det... Ska kanske sluta skriva över huvud taget nu..? ;)






// Kram Jade

Röda Korset!

Hejssan! :)

Imorgon är det ju hungerdagen (vet inte riktigt vad det innebär, ska vi inte äta eller något??) och vi ska samla in pengar till Röda Korset! Jag och Bella ska vara superaktiva och gå på stan och samla penagr. Såklart på skoltid (baktankar, någon?? ;))!

Idag var jag och köpte ett par nya hörlurar till min MP3.. (veet, kan ni köpa en Ipod åt mig, please??) Ungefår sådanhär dåh:



Märket maxell. De är inte precis likadana, men typ.. u get the idea! ;)

Btw, om någon av er kan finska, snälla, berätta hur jag böjer liikenne? Liikenne, likenteen... men sen??

// Kram Jade

Nätet uppe igen! :)

Hejssan! :)

Jag är lessen att jag inte kunde blogga igår, men nätet funkade inte. Farsan viste tydligen om det, så någon fixade det och sa att jag inte fick fa på nätet då. Men nu funkar det igen! :)

Idag har det regnat hela dagen, och när vi gick sådär kanske 200 meter från skolan till ett lågstadie (inte det jag gick i, dock..) och musiksalen där, blev jag redan helt dygnsur.. Kiva.. ;)

Nu håller jag på att fixa min MP3, så att jag kan börja lyssna på musik från den istället för mobilen..

Vi får se vad som händer! :)

// Kram Jade

Nätet skorar...

Hejssan! :)

Jag kom just hem från skolan, och nätet har något fel, så jag kommer säkert inte kunna blogga supermycket före det stänger av sig igen.. :/

Iaf, vi hade just dubbeltimme i matte och jag fick så jäkla ont i huvet... Men det gick över efter att Tobbe hadd mig att säga att han var het.. ;) Nu ska jag äta några dagar gamla gräddpotatis och färdiga köttbullar. Sen ska jag göra läxor och sedan fa ut med Jamila, Sara, Bella och någon annan! :)

Hörs senare, om nätet funkar..! Parnet suger! :/




// Kram Jade

Störda lagar i USA!

Spela kort med en indian i Arizona.

Köra 100 varv i sträck runt torget i Oxford, Mississippi.

Spela golf på gatorna i Albany.

Mata aporna med cigaretter eller whisky i New Jersey.

 Fiska i pyjamas i Chicago.

 För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
 Haha, men kom igen! :D Kolla nu! Vem kommer på sådana lagar?? ;)

 1.Ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.

 2.Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska. (joo, för det sku ju lyckas??)

 3.Dansa till en nationalsång i San Francisco.

4.Skrämma en häst i Pennsylvania.

5.Cykla i en pool i Kalifornien.

6.Ha oralsex i San Francisco.

7.Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.

8. Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.(varför??!) 

9.Jaga val i Utah.

10.Dricka öl ur en hink i St Louis.

11.Sova på ett kylskåp i Pittsburgh. (neeej. Nu kan jag ju inte flytta dit! Var sku jag sova??)

12.Bära getskägg i Boston.

13.Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.

14.Svära på en minigolfbana i Long beach, Kalifornien.

15.Sova på en ostfabrik i South Dakota.

16.För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.

17.Flyga drake i Washington.

18.Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.

19.Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg


Om ni undrar så jag googla det bara, och tog dem sedan från en aftonbladets artikel!


// Kram Jade


Meeh, åhh!

Läste just på Posh24 att Specer Pratt had blivi fast av polisen på en flygplats pga. att han hade haft en pistol med sig. Eh, han är helt sjuk ju?! Det är endå så tydligt att han gör allt för att skapa rubriker...!

Blir störd ju! ;)


Störd typ... :p


// Kram Jade

Grattis JB! <3

Hej! :) Jag har egentligen inget att blogga om nu igen, men eftersom jag har tråkigt så kommer det väl att bli lite random inlägg nu.. ;)

Jag vet inte om ni har hängt med (det visas ju faktiskt först ikväll..) och tittat på VMA, men Justin Bieber vann Best New Artist!!  Grattis, han förtjänade det verkligen!! ♥

btw, röstade ni på någon?? Och vet ni om de vann?? :)

// Kram Jade



Grattis, sweete! ♥

Orättvist!

Höll på att glömma (och kanske det vore bäst så?) att Bella ska till Atlanta!! Hon sa inte när, men iaf! Jag vill dit också! Nu! Jag tror jag köper en reseväska som hon kan ta med som jag ligger inne i.. xD

btw, på tal om resor. Tobbe sa att han skulle till någo öar utanför Afrika eller något... Min reaktion blir ju såklart: Men där dansar ju alla mörkhyade (precis så sa jag, ingenting annat! ;)) och dansar nakna runt hyddor! Varför sku du vela dit?

Okej, nu. Före ni tar det på någo sätt allvarligt. Jag är inte rasistisk! Det var bara min reaktion, och jag säger ofta saker före jag tänker vad jag säger... ;)

// Kram Jade


Blött... :/

Hejssan! :)

Jag slutade 2 idag, och nu har jag och Bella varit hos Christian, som fixade hennes gitarr. ;) I skolan hade vi då cooper-test, och såklart regnade det. :( Vi sprang omkring i regnet och blev dygnsura. Gissa om vi hade det roligt efter det.. xD På rellan såg vi på en film om Martin Luther. Han har en ganska ful frilla i den, och det är ju såklart den viktigaste saken i filmen..! ;)

Jag tror inte jag ska göra något idag. Det regnar sådär hela tiden, och Bella har FBK (joo, hon ska bli brandman.. xD).

Jag vet inte, det var typ allt. 

// Kram Jade

 
Jag vet, superhot.. Och bra hållning! xD


Heeela dagen, typ..

Märkte just att jag typ har suttit hela dagen framför datorn.. Great ;)
Nu måste jag göra något annat, så vi hörs imorgon, bara min morsa inte kommer med några dumma saker att nää, du kan int fa på datorn osv. Håll tummarna! :)

Nu ska jag då läsa på hissan, vi har troligen förhör. Om någonting med Ryssland. Tror jag. Kommer att gå fint... ;)

// Kram Jade


Kommer kanske lite sent, men så såg jag ut på första skoldagen, nästan en månad sedan... Och jo, spegeln är lite smått skitig... xD

269

Haha, blogg.se tänkte inte låta mig logga in på bloggen... De tykcer säkert jag har varit här tillräckligt länge... xD
Jag är superstolt, 269:de inlägget! :) Visst är jag duktig?! :) Har haft några bloggar förut, men har aldrig orkat blogga mera än några månader... :p

Nu gäller det bara att få upp besökarsiffran. För att vara ärlig, rekordet har varit lite på 30 enskilda läsare... Kom igen, vad ska jag blogga om så att ni blir intresserade? Ge tips om ni känner för det! :))

Kanske jag borde berätta varifrån vi är, hur gamla vi är osv. Men det får ni fråga. Och då kanske jag berättar. Nog måste man väl få vara lite anonymys... Eller inte ;)

// Kram Jade

Deppigt värre..

Det händer inget, jag har inga pengar, så jag kan inte shoppa och vädret är helt hemskt..! Bra dag vah? ;) Jag har iaf kvar morotskaka från igår. Gjorde efter ett superstort recept, så..  ;)

Imorgon är det back to school, och vi ska springa cooper (ni vet, man spriger i 12 minuter, och man måste klara minst 4 varv..). Jag skulle inte orka, det skulle regna, så man måste ha regnkläder osv på sig, vilkeet ju gör det tyngre, och jag har redan skit kondition + att mitt knä har någo fel nu också... Tror ni inte att jag kommer att springa helt superbra?? ;)

Iaf, ni kan ju berätta vad ni har gjort på veckoslutet, så kan jag sitta och läsa kommentarer. Eller så kan ni ge mig en rubrik/kategori som jag kan skriva något under..?

// Kram Jade

 

Jag vet, visst är den het?? ;) Sorry, har inte sådär supermånga "normala" bilder! ;)

Vill ha dem! (bara jag sku ha pengar :/)

Ammo l/s long knit top Eliza long knit rp
                                                                                    ONLY
Sahra leggings
                          VILA

Om någon av er vill köpa dem åt mig, lovar jag att jag inte blir sur! ;) Det är superstörande att inte ha pengar..! :/

// Kram Jade

boring..

Hej! :)

Förlåt att jag inte bloggade tidigare, men jag har inte hunnit. Var tvungen att städa och göra läxor osv. Har någon av er fattat att matte är supersvårt? xD

Iaf, jag har inte gjort så mycket annat, här är så tråkigt och dappigt väder och alla är typ borta eller har träningar osv. :( Nå, snart börjar ju mina gitarrlektioner! :))

Nu ska jag kolla runt lite på kläder, och såklart måste jag ju sedan vida dem åt er här! ;)



// Kram Jade

PS. Tack till alla kommentarer, och förlåta att jag inte alltid orkar kommentera något på era bloggar, men jag uppskattar dem verkligen! ;)

Morotskaka!

Nu ska jag baka morotskaka med min mamma! :) Just so you know! :))

// Kram Jade


En svan.. Whooow! ;)



Förlåt, men jag kom på hur jag får upp bilder här. Jag msåte bara kopiera dem från facebook. Skrik jippie, nu kommer det upp bilder här! ;)

En svan. En bild från en fin sommarkväll med Bella och Sara. Tack! :)


Något år sedan, när jag började sjuan. Linnea till höger! :) Hot ;)

// Kram Jade

Förlåt för förra inlägget..

Haha, kollade just vad jag skrev i förra inlägget. Förlåt, men jag kände mig konstigt tom, typ. Men sen lyssnade jag på Justin Bieber och chattade med lite myskoga typer på Omegle, och genast är allt lite bättre! ;)

Morsan är föressten på väg hem nu, så dethär blir typ mitt sista inlägg idag. Lika bra det, har fortfarande ingenting att blogga om.. xD

// Kram Jade

Veckoslut..!

God Morgon! :) Som ni märker har jag sovit läängre idag! :))

Idag kommer morsan hem, hon jobbar på Viking Line, och är en vecka borta, en hemma! Ni vet?? ;) Hoppas hon har köpt något åt mig?? ;)

Btw, jag kommer inte att kunna blogga så mycket den här vecka, morsan tycker inte om att jag sitter på datorn varje dag, så vi får hoppas att Bella får sin dator att fungrera...

Måste fa, sorry! ;)

// Kram Jade


Superhärlig.. :)



Underbar ♥

// Kram Jade

Haha! :P

OMFG, kollade runt lite och det visade sig att typ ALLA har ju en blogg nu för tiden! xD Jag vet att jag och Bella typ var först (ljuger inte, har kollat datumen! ;)), men endå, det är ganska fult! :P

Tänkte bara säga det, bye igen!

// Kram jade

Bella, viktigt! xD

Aaaaaaaaaaw, jag skulle så gärna vela på språkresa nu, typ nästa sommar!  Men inte vart som helst, utan USA! Eller okej, språkresan är inte så viktig, det är mera dethär med att jag vill till USA, påriktigt! Nu! :P Just so u know! :)

// Kram Jade

Har en känsla av att jag har glömt något...

Hejssan! Har egentligen ingenting att blogga om, men jag har en stark känsla av att jag har glömt någo superviktigt jag skulle göra?? Vaah, dehär är inte roligt! :p

// Kram Jade

Skulle kunna vara supersmart...

Hejssan! :)

Sitter hema och tittar på Friends, IGEN. Tänk hur supertränad jag skulle vara om jag tränade hela den tiden istället, hur supersmart jag skulle vara om jag skulle lugga hela den tiden eller vara super-nånting annat. Kan kanske jag borde ta och skaffa ett liv! ;) 

Iaf, det är ju fredag nu, om ni nu inte hänger med. Och fortfarande, om ni inte hänger med, jag ska inte göra någonting. kakka. :p

Vad ska ni då göra?? Hoppas ni får en bra kväll!



// Kram Jade

PS. C - Men jag behöver pengar. Jag behöver en skoter. Jag behöver mopokort så jag får köra den. Jag behöver kläder. Men jag behöver inte en bas, typ.. (Kanske jag endå behöver den sen nån gång..), och jag behöver heller inte MarCus. Eller kanske honom sen nån gång... xD Whatevöö

Kommer att bli sen, jag vet! ;)

Btw, ni måste bara få veta dethär, bara därför för att jag måste klaga på det! Killarnas ögonfransar! Bara jag som är avundsjuk. En kille som jag hade i min klass i lågstadiet (och som jag fortfarande är kompis med) har vääärldens längsta ögonfransar, och världens tätaset! Unfair. De bryr sig ju endå inte! :))

Ockej, vara bara tvungen, efetrsom annors skulle alla i skolan bli superstörda på mig..! :) Ni kan ju bli det istället! ;)

// Kram Jade

God Morgon!

God Morgon, hoppas ni har sovigt gott! :) Jag har lite bråttom nu, ska till skolan klockan 8, och måste sticka snart... :) Men tänkte att ni skulle få veta:

Det är sant! Jag ska börja ta gitarrlektioner! En gång i veckan, 15 euro/gång! Jippie! Är så glad nu! :))

// Kram Jade

PS. Nu måste jag typ sälja min bas... :/

Choklad!!

Jo, jag fick lite choklad, men jag känner inte riktigt för att blogga nu.. Kommer tibax imorgon! :)

// Kram Jade

White Chicks..

Hejssan! :)

Bella var just här en liten stund. Vi började se på White Chicks, en jättebra film! xD Men Bella gick hem, så nu ser jag på det helt själv...

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om,. har inte riktigt någon lust, jag behöver choklad! :) Om jag hittar något, så återkommer jag! :p

// Kram Jade

Nyduschad..

God morgon! :)

Har just varit och duschat, så nu sitter jag här med blött hår och underkläder (börjar bli en morgonrutin, haha ;)) Egentligen brukar jag inte duscha på morgonen, eftersom håret tar så länge att tårka, men mitt hår blev superskitigt och började likna lite på Hot Stuffs... xD

Tänkte faktiskt sätta på mig mina gula jeans (jag vet, men de är faktiskt ganska coola.), men de var för störa/lösa! Äntligen, min rumpa har blivigt mindre! xD

Ich, du, er, sie, wir, ihr, sie, Sie - vår tysklaläxa. Och jag kan de. Bra! :)

Hoppas jag idag får veta om Ch har tid att ge mig gitarrlektioner! Vill kunna spela! :))

Nu ska jag tårka håret, och göra någo normalt med det..! Hörs när jag kommer hem! :)

// Kram Jade ♥ 

Störande.. :)

Hej! :)

Jag har suttit och kollat på nätet efter någo mysiga vinterkläder eller jackor etc. men har inte hittat något. Kanske lika bra, eftersom jag inte har pengar, och då vill jag bara köpa det jag hittar. Men nån annan kan ju betala, jag vill ha kläder! :))

Jag borde iaf få ett par vinterstövlar, och de får min farsa betala. Ska bara hitta rätt par nu! :)

BIRGITTA
Närmast är kanske dehär, men de är endå inte perfekta.. :/ Om ni vill se resten av skorna (från Andiamo) klicka på bilden, så borde de komma upp. Hoppas jag! ;)

// Kram Jade


Suprise! ;)

Hejssan! :

Jag kom hem för en stund sedan och gjorde läxorna före jag bloggar, så jag känner mig superstolt! ;) Jag tittar på Vänner, igen.. :) Vet, innehållsrikt liv! Men Som en Big Suprise:

Jag ska börja ta gitarrlektioner. Jippie! :) Jag har börjat spela lite gitarr på musiktimmarna, men jag kan bara grundakorden, så.. :)

Bella kommer föressten inte kunna blogga på en tid, eftersom hon söndrade sin dator. Och sin mobil. Och allt annat. :p Hon är ganska skit på allting! xD Nånej, just kidding. Men nu får ni klara er med bara mig, igen! ;)

Btw, vi skulle ju ha HK-förhör idag. Hela klassen fick någo stärv och satt och klagade och kom på orsaker till varför vi inte skulle måsta göra det. Såklart måste vi endå göra det, men så satt jag, Bella och Uula (jag vet, vem skriver Ola så?? xD) och tala skit om hondär bitchen som kallar sig lärare. Jag lovar, har inte sett henne le en enda gång.. Creepy :p

På mattetimmen hade Bella, Samppu, Tobbe och jag superroligt och satt och pratade om lite allt möiligt. Som vanligt ;) De är nog så härliga.. :)

Nu ska jag försöka hitta på något! :) 

// Kram Jade ♥



PS. Sorry att jag använder denhär bilden igen, men det ser så tråkigt ut utan bilder, och det är omöiligt att ladda upp nya bilder här! :/

God morgon! :)

Vaknade tidigt igen... Jag kommer vara supertrött ikväll, men men... ;)

Idag har vi ju hkförhör, och jag läste igenom det en gång. Tur att jag är bra på att gissa, hoppas jag ;)

Jag vill ha godis nu (på morgonen, jag vet., xD) Så jag msåte via vallis före skolan, så jag borde kanske sätta på mig lite kläder (jo, sitter här i underkläder och bloggar ;)) och sen sticka. Hörs när jag kommer hem! :)

// Kram Jade

Ska sluta.. :)

Jag ska sluta skriva onödiga inlägg nu, det blev strömavbrott här just, och databatteriet är typ slut, så... Det är väl helt bra, för jag måste påriktigt läsa på hkförhöret så.. Hörs imorgon! :)

// Kram Jade

btw, jag måste påriktigt öva att skriva engelska. Dethär är inte bra! :/

Sorry Bella! :p



Det går tydligen bara att ladda upp bilder som jag sparar från facebook eller som inte är tagna med min kamera..? Lixom vaah, orättvist?? xD Men då får ni vara glada över att ni får en bild på Bella iaf, och sorry Bella att jag kopierade den från din facebook! ;)

Nu ska jag chatta med strangers på omegle... Hihi... xD

// Kram Jade ♥


Hur??

Hur är det möiligt att jag inte har en enda bild på både mig och Bella?? Och hur går det att det inte går att ladda upp en enda bild som är tagen med min kamera hit?? Hur går det att jag blir så jäkla störd på det? Hur går det att dethär inlägget blir jättemåkat?? Jag vill ha karkki! :)

Förlåt, jag vet inte vad det där var, men jag har sovigt för lite och blir störd när ingenting fungrerar här..?! Förlåt, jag återkommer xD

// Kram Jade

Läxor.. :/

Hejssan! :)

Bella gick hem för en stud sedan, och nu sitter jag här och tittar på Friends. :) Jag försöker också läsa lite på kemmaläxan, men seriöst, vem vem bryr sig om hur många ytterelektroner aluminiumatomen har?? ;) Jag försöker också läsa på hälsokunskapsförhöret, men jag orkar inte läsa något om motion nu, det känns också onödigt. :)

Imorgon är det back to usual i skolan. Inte roligt... xD Men, vår klass nog är så bra, så vi kommer väl ändå att ha roligt, som vanligt..! :)

Föressten, om ni har tråkigt, prova att översätta olika saker på google översättare till andra språk. Superfint.. xD Ni vill nog inte veta vad jag och Bella översatte.

Nu ska jag göra något annat, typ, (= det kommer att komma tusen inlägg nu.. xD), men jag ska nog försöka göra mina läxor! :))

// Kram Jade ♥



Hjälp?? :)

Var just på youtube och lyssnade på denhär låten och vill gärna ladda ner den men hittar den inte. :( Kan någon av er hjälpa mig med att hitta den snälla?


Kram Bella<3

Hejsan :)


Nu till alla Sidney Crosby fan! 10 top hits on Crosby :) nu gråter jag för att stackars Sidney får stryk :(

Kram Bella

Update by Jade: Är kanske inte världens största ishockeyfan (fast jag nog tycker nog det är roligta att titta på ibland.. ;)), men FAN vad jag tycker synd om honom, vissa av dedär tacklingarna måste ha tagit superont... ;) 

Bakaa, igen! :))

Hejssan!

Kom just hem, vi fick sluta tidigare. skönt!  :)  Det var nog helt roligta att ha dedär eleverna där. Först spelade vi fotboll, klassvis! Vi förlorade såklart, 8D förlorar alltid.. XD Förutom när vi idag hade någo tävling, ni vet som lärarna har hittat på och man ska göra någo dumma saker..! Då vann vi! Jippie, 4 godispåsar vi skulle dela på. Det gick ju sådär, alla tog ju en halv påse åt sig själv... xD

Nu ska jag och Bella baka, igen! :) Så jag bloggar mera när vi e klara! :)

// Kram Jade ♥

 

Haha, så kommer vi väl att se ut.. xD

Tack:) och försvinn!!!

Tack för alla kommentarer vi fått men Du Kissie wannaben kan sluta kommentera på vår blogg. Du kan kommentera va du vill men gör du under riktiga namn.. De är fegt att Du tar nån annans namn.. Använd ditt riktiga namn och sluta hålla på o smutskasta andras..

Dra åt Helvete

Kram Bella <3

Haha, ha ni kollat??

Haha, jag har fått en kommentar av Alexandra Nilsson. Sure, du där, säkert är du Kissie också. Sitter här och skrattar helt fullt! xD

Btw, God Morgon! :) Jag vet att det är lite tidigt, men jag vaknade ganska tidigt också.. ;) Idag ska vi som sagt vara trevliga mot de där "Skärgårdstyperna" eller vad jag nu ska säga?? Iaf, hoppas det  blir roligt! :D

Hörs när jag kommer hem, nu ska jag komma på om jag ska sätta på mig jeans eller mjukisbyxor?? :) 

  

Lite onödig bild, kanske. Men den ville bli uppladdad, och kom igen, vad trodde de vi skulle tro? Konstgjorda potatis?? (skyftar på All Natural... )

// Kram Jade

PS. Det är tydligen bara bilder med människor det inte går att ladda upp, jag provade! :)

Kom igen!

Kom Igen! Jag slutade, men nää, du ska fortsätta fittas! Nå okej, det går väl, men det stör mig iaf så jäkligt mycket! Whatevöö.

Iaf, jag blir redan ganska störd på denhär designen, men jag orkar inte ändra, eftersom jag sen endå förstör allt och har ingenting igen! ;) Jag tror jag iaf ska börja göra flera kategorier..? Vet bara inte vilka?! xD

Jag måste gå och ta något att dricka före jag törstar ihjäl... :)) Sen tror jag att jag far i duschen, eftersom mitt hår tårkar på typ 50 timmar, och det blir finare om det självtorkar! :)



// Kram Jade

Porr..

Hejssan! :) Jag surfade just på porr... xD Haha, nånej, jag klickade bara på en länk Jamila hade skickat åt mig, och det visade sig vara porr! xD Nä, hon är inte pervo, hennes dator har någo virus...

Här är föressten superdåligt väder, varje morgon har det varit sådär 9.5 grader varmt... :/ Kom igen, det är bara början av September!

Vi får väl se... Jag vet inte vad jag ska blogga om?! Tips, tack! Annors tråkar jag bara ut er med sånahär knäppa saker! :)

// Kram Jade 

F*N vad den här datorn är slö..!

Det börjar störa mig, jag kan ju inte göra någonting utan att det tar ungefär 1000 miljoner timmar! Bloggar mera om jag nu får det att fungrara! :)

// Kram Jade

"Barnvakt"..

Imorgon ska vi vara barnvakt åt några utländska, förlåt, skärgårdsbor! :) De är nog lika gamla som vi, men vi ska tydligen guida dem i denhär "storstaden". De skulle inte kunna tappa bort sig här, hur mycket de än skulle försöka! (förutom om de går runt i skogen, där har jag också tappat bort mig... Och det tog några minuter att hitta ut! xD)

Iaf, det ska väl bli helt roligt, vi behöver inte ha vanliga timmar och vi får bossa på dem.. :)) Nånej, skämta bara, vi ska nog vara supertrevliga! xD Ska berätta hur det går sedan, om de nu börjar hata oss här.. :)

// Kram Jade ♥ 


Haha, hur det sen kommer att se ut! xD

John Tucker must die.. ;)

Hejssan! :) Jag kom just hem från skolan. Om ni vill veta vad som hände, så hissa och matte, supertråkigt..! Sen hade vi gymppa, vi skulle hoppa höjdhopp, och läraren var inte där, eftersom hon tog tid åt dem som sprang 100m, så vi hade liiite roligt där bara => Jag fick dendär stången i huvudet.. xD

På rellan hade vi en vikarie och vi satt och pratade (läs: alla skrek och skrattade...), som vanligt... Kanske det är därför alla lärare hatar vår klass.. ;))

Iaf, Bella skulle röntka hennes tänder eftersom hon har mjölktänder (jag vet, ännu?? xD) kvar, och tänderna där under kommer snett eller något, så jag fick cykla hem ensam... Buhuu ;)

Nu ska jag typ inte göra något, ser bara på John Tucker must die. Den verkar helt bra hittils, lite sådär teenagermovie, ni vet vad jag menar! :))



// Kram Jade ♥


:)

Hejsan alla!

Lyssnar på MM 2003 CD:n

Ihanaa Leijonat Ihanaa :)

Hejdå från mig: Bella

God Morgon!

God Morgon!

Jippiee, skola idag.. Får väl se hur det går, eftersom vi råkar gå på samma klass... Skit för henne! Haha, nånej, jag tar det nog inte så allvarligt, så..! :))

Vi har också gymppa idag, vill inte! xD

Jag vet att dethär blev ett superfint inlägg, men jag hinner inte skriva något bättre... Måste fixa håret och sedan rusa om jag nu ska hinna i tid..! :))

// Kram Jade

Här luktar kål...

Jag tror det är bättre för er när jag inte har lust att blogga! Som ni nu märker kommer det säkert flera miljoner inlägg när jag har tråkigt... Men iaf, då är jag aktiv. Och här luktar supermycket kål! :( Jag hatar det, men vem tykcer egentligen om kål??

Blablablaa, nu måste jag gå och ta reda på vad det är som luktar, jag tänker inte äta kåldolmar..! :)




blääää :))

// Kram Jade

Hjälp mig... :)

Jag sitter här och kollar på nätet efter en fin vinerjacka, men nej. Jag hittar ju ingenting... Om någon av er har tips, tack! Nu ska jag bara leta vidare :))

// Jade

Musiktips

Jag är inte helt säker på att jag inte har bloggat om den här låten förut, men jag var helt sjukt beroende av den här låten för en tid sedan, typ... xD



Nickelback - How You Remaind Me

Så undrbar låt! :))

// Kram Jade ♥

Potatis...

Jag skalade just potatis. Inte alls roligt. xD Jag hede något problem med att det var muld kvar på dem, så jag klagade och var tvungen att tvätta dem osv. Det var då bara en plan att min brorsa skulle bli tvungen att skala flera, medan jag skulle tvätta dem som jag skulle skala, så att det skulle gå långsammare.. Men min brorsa fick någo fel med att jag "slösar på vattnet". Kom igen, han är en kille (nästan, iaf) och ett år yngre än mig, så..? Vaah?

Jag vet inte om ni fattade något av det, kanske bäst det isf! ;)




// Kram Jade ♥


Btw, vill ni veta vad jag lyssnar på nu??



De får ni veta endå..! Haha, the Ark... xD Tycker egentligen inte om den, men denhär låten fastnar alltid i mitt huvud, och sen måste jag lyssna på den.. xD Men jooo.... ;)

// Kram Jade

Dålig uppdate, eller nånting?! :)

Förlåt, igen! Ska (kanske xD) skäpa mig! :) Men jag har lixom haft zero lust att blogga. Dels för att det var sjukt "facebookdrama". Okej, kanske inte riktigt, men jag blev endå helt sjuuukt störd osv. Men nu bryr jag mig inte ett skit mera, och alla får nöja sig med det! :p

Iaf, igår var jag med Jamila och såg på Eclipse, så bra! :) Tänkte missa bussen och pengarna tänkte ta slut, men annors gick det helt bra! :)

Idag tror jag inte jag ska göra så mycket, måste "förbereda" mig för en "argumenterande uppsats om pekskärmsmobiler" till moddan..! Visst låter det fint?? ;) Jag tror jag måste jobba lite med det nu genast, för jag fattar ingenting..

// Kram Jade ♥



Som om det sku gå att ladda upp nya bilder... Varför funkar det bara åt Bella??

Hemma!

Hej! Är tillbaka, åkte buss till Åbo, såg på Twilight med Jamila.. Vat lite hyperaktiv osv.. Haha, normal alltså.
Sku inte riktigt orka blogga nu, är så jäkla störd, men hörs senare.. :)


// Kram Jade

Bitch!

Hejssan! :) Förlåta att jag inte har bloggat, men Bella har ju.. Ska snart läsa vad hon har skrivit. :)

Jag är så jävla störd på en viss liten (/stooor) bitch.. Först hela dagarna i skolan, och sedan börjar hon fittas med mig om något jag skrivit på Facebook! Normalt?! Men okej, det är endå ganska bra då att hon ska fittas med mig, och inte någon av mina kaverin som kanske inte riktigt tål det... xD Jag ger tillbaka jag, såklart! :) Vi får väl se vem som vinner ;) (Läs: JAG vinner!)

 Nog om det, idag ska jag på bio med Jamila. Vi ska (äntligen) se den nya Twilight... Liite efter alla... :)

Hörs sen!

// Kram Jade ♥

Morgon :)

Nu har jag just vaknat och ska till Gymmet och efter det ska vi till Åbo och SHOPPA!! :)

Syns senare

Hejdå från mig

// Bella

Musiktips a la Bella

Hejsan eller ska jag säga Guten Abden :)

Nu ska jag dela med mig av min goda musiksmak:

1.Joan Jett- Do you wanna touch

2.Train- Hey soul sister

Förresten visste ni att Jade (av alla människor) är i bråk med en jätte störande person (hon är jätte konstig och tror hon är någo).. Herregud Jade som aldrig bråkar..

Och förresten ännu mera Jag är inte blandad i dehär bråket.... Rekord :D

Hejdå från mig:

Bella

Update by Jade: haha, ajja! De e allti du som fittas me alla! :P


Veckosluuuut!! :)

Hejsan alla!


Idag hade jag tyska så Guten Tag :)

Nu lyssnar jag på Rednex :)) Efter att jag ätit någo skall jag och Malin till Jade och titta på alla Scary Movie och skräckisen IT.. :S
Ni kanske inte visste de men jag är livrädd för skräckisar, björnar och clowner :) så om ni vill skrämma mig använd någo av dom :)

Hejdå från mig// Bella

Fotat i Ersby av Bella vintern 2010.. Fint va ?? :)


Min N95


oj sorry!!

Glömde att säga att senaste inlägget var av mig BELLA :)

hejdå igen// Bella

Ipod??

Hej alla igen :)


Nu undrar jag.. Tycker ni Ipod är bättre än den orginella mp3an??
Jag köpte på sommaren mig en blå Ipod nano och jag älskar den mera än allt annat
(Okej min telefon e nu bäst men i alla fall)..

Jag måsta bara fråga dehär :)

Sen tycker alla att jag ska skaffa mig en ny mobil men jag vill såklart inte.. Jag har ju redan världens bästa :) Jag har en Nokia N95 min en helt tejppad och skråmig.. Men jag älskar den :) ska sätta in en bild på den.. :)






Musiktips in the morning :)

Hejsan alla igen :) nu bloggar jag Bella igen :) nu ska ni få musiktips a la Bella :)

1.Walking in Memphis

2. Hot Stuff

3. Sex, Drugs and Rock N Roll

4. Wannabe

5.Everytime I Look for You


Dehär var mina musiktips för ida.. Lite Guns N roses, Donna Summers, Blink 182 och Spice Girls :)

Hejdå från mig..// Bella


Haha, back! :p

Haha, märkte just att Bill och Tom Kaulitz fyller år idag.. För några år sen var jag helt beroende av deras musik osv. (eh, som Justin Bieber nu?). Jag lyssanar nog på TH fortfarande, men inte lika mycket... :) Iaf, det var bara så knäppt.. ;)

Föressten, min älskade jacka (älskar den påriktigt) gick dönder igår. Farsan fixade den, men det kommer nog inte hålla så länge... Skiiit! :(

Jag vet inte riktigt vad jag mera skul blogga om, men... :)

// Kram Jade 



Grattis! ;)

Ork int...

Ork int... Tänker inte blogga nu... Måste fundera...

// Jade


Tillbaka... :)

Hejssan! Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, men jag har inte kunnat. Det har iaf inte hänt så mycket, på lördagen var jag ju på forneldarna med Bella, Sara, Claudia, Jamila, Sanna och Sandra (inte Hot Stuff, en annan! :)). Jag skulle fota, hade kameran med osv, men jag glömde det helt.. :)

Sen så har jag nu inte gjort något speciellt... Och jag hinner heller inte blogga just nu, men kommer tillbaka senare! :)

// Kram Jade

btw, såg ni, Bella har bloggat! :P Om NHL, men endå, rekord! :P

vad tycker ni om vår blogg?

Hejsan alla igen..

Men vad tycker ni om vår blogg??

Kommentera gärna vad ni tycker..

Hejdå::

Bella

HOT WARNING !!


NHL<33

Hej alla skoltröttingar. Sorry att jag inte har bloggat på jätte länge men jag har inte hunnit ;(

Men vet ni va?? NHL börjar snart :) så vi kan börja dregla över alla dessa heta hockey spelare :)

Här är en lista på dom snyggaste hockey spelarna:

1. Sidney Crosby (Pittsburhg Penguins) (Canada)
2.Evgeni Malkin (Pittsburgh Penguins)(Ryssland)
3.Patrick Kane (Chicago Blackhawks)(USA)
4.Maxime Talbot (Pittsburgh Penguins)(Canada)
5.Miikka Kiprusoff (Calgary Flames) (Finland)


Mums och hejdå

BELLA


RSS 2.0