BELLA

Kom igen Bella!!! JACOB BLACK eller TAYLOR LAUTNER (kommer int mera ihåg vilken dera du fråga xD)

Till JADE

Hej Jade!!! Jag vill att dulaser dehar och svara p det.. XD Jag soker en juttu till d och undrar om du tycker mera om Jacob eller Edward??


Knäpp dröm! ;)

hejssan! jo, som ni hör har Bella det superskönt (och jag är fortfarande inte alls avundsjuk xD). det känns helt som det skulle vara Fredag idag... (2 dagar i skolan räcker tills man börjra vänta på fredagen xD) Men nu på fredag är det ju faktiskt långfredag = vet inte alls vad det betyder, men vi är lediga! haha ;) och på torsdag är det temadag i skolan, helt knäppt, men då har vi i alla fall inte matematik :D

nu måste jag bara berätta om min bröm, den var så konstig. (om någon här kan tyda drömmer, kan ni väl forsöka tyda den xD) :

jag sitter i skolan med några va mina kompisar, när en av dem bestämmer sig för att vi ska göra mjöd. jag frågar hos vem vi kan göra mjödet säger Sara att vi kan göra det ute. sen frågar jag om vi påriktit ska göra mjöd, när Sara också säger att vi bara kan köpa färdig mjöd, och hälla över det i andra flaskor och säga att vi gjorde det..
sen kommer nån på att man behöver en del av en säl för att göra det!

senen ändras...

hela fjärde våningen i skolan är vattenfylld, och mitt i allt simmar det omkring en säl där. jag får tag runt hela kroppen på sälen, men den börjar slå mig i huvudet med stjärten. då ropar jag åt Jannika att såga av den på mitten, för vi behövde bara halva. hön gjorde det, och den bakre halvan simmade iväg...

Sen vaknade jag.. xD jag vet att jag har lite konstiga drömmar... och det är inte första gången, haha xD eller den sista jag berättar om, xD

//Kram Jade ♥


Sol igen en gång

Ännu en vacker dag i USA. Idag skall jag och märkesshoppa... Jippiee! :) Förra året köpte jag en Louis Vuitton väska och idag är siktet inställt på Dolce & Gabbana. haha xD. Sen ännu senare idag skall jag och köpa mig ett par blåa converse.. :)

 Ha de Bra!

PoK: Bella <3

Dagens fråga?!

eftersom vi/jag nu har ett par läsare varje dag, så.. Undrar ni någonting? (Om mig eller Bella, då) Ta och lägg till en kommentar och så ska jag svara! ;) ni kan väl försöka hitta på någo tills Torsdag? :)

Snön ska BORT, hah ;)

Hejssan! som ni märker har Bella bloggat lite (äntligen xD).. Och jag kan ju säga att jag inte ALLS är avundsjuk på henne, där i Texas... ;)

tänkte blogga genast när jag kom henm från skolan, men jag var ju tvungen att äta (man vet ju aldrig vad man äter för gegga i skolan x)), och sen var jag ute och gå!

pga. igår. Sorry att jag inte kunde blogga, men min brorsa ockuperade (haha?) datorn, för han skulle skriva någon skoluppsats, och min morsa satt och kollade på resor till sommaren på den andra, så det blev bara ett litet hej! :)

Vet ni?? jag är iaf stolt över mig själv idag! Jag lärde mig ett nytt ackord, på gitarr då ;)! så nu kan jag 5, jippie xD (A, C, D, G, Em) 
idag hade jag också hissaföredrag om Snellman, jag var såå duktig :) och det gör faktiskt ingenting om ni inte vet vem Snellman är, jag visste inte det heller före jag skrev om honom... haha :)

btw, SNÖN HÅLLER PÅ ATT SMÄLTA!! haha ;)

//Kram Jade ♥

Musiktips av Bella

Musiktips av Bella

Bon Jovi: We Weren"t born to Follow

Lita Ford: Kiss Me Deadly

Blondie: One Way Or Another

ACDC: All Scrwed Up

//:Bella

Sol <3

Har ni saknat mig??

Nu har jag varit 3 dagar i Texas och snart hem igen :(.. Har e varmt och skönt! :) Jag har redan bränt mig men jag har shoppat HELT SJUKT mycket.. xD Jag har ynka 70 dollar kvar :( Ska idag köpa Converse och en DG väska (Dolce Gabbana). Päronen har lovat betala väskan, haha ;).. Hur har ni det då där hemma?? Kallt va?? xD Ursäkta att jag är så skadeglad men här har man ju 79 farenheigt (ca. 28 celcius) Poolen är skön och vattnet varmt :). Blåser lite men annars helt okej.. Visste ni att hela Galveston blev förstört för 5 år sen p.g.a orkanen Ike (hoppas det skrivs så..) och nu är staden helt uppbyggd igen, bara att vissa hus fortfarande är helt kakka, för man har inte råd att renovera dem..
 Ha det bra <3

PoK: Bella

P.S om du Jade läsert detta, så va inte avundsjuk.. XD

P.S 2 (PoK= Puss och Kram)

Hej

Sorry, hinner inte blogga nu, men tittar in och säger hej! :) otroligt snällt för er som röstat på min bikini, och ska ta och rösta på era så fort jag hinner! :) ♥

//Kram Jade ♥

Haha, var ju tvungen ;)


M6Wu.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=Oz5KDK97ZzScAzR1nOmBM6Wu#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

var ju tvungen att göra en bikini... :) så sku ni vilja rösta?? skulle bli superglad :)

//Kram Jade ♥

DreamBike (Nopsa Summer)

Nopsa Summer citypyörä

 vad tycker ni om den här cykeln? Tycker den är jättegullig ;)
ska önska mig den till födelsedagen av någon..! haha :)
(ni kan ju försöka gissa vad som jag ♥ med den?? namnet ;))

btw, någon som har tips på några söta sommarkläder?? Shoppinghjälp behövs xD 

// Kram Jade ♥

SuperRoligt...

Roligt att få dagen förstörd! Kämpar med att laga mat i en timme (gjorde lax!). känner mig superstolt, men jo, sen kommer min mamma smakar lite, börjar skrika att jag har förstört maten och att hon inte tänker äta den. (ingen annan hade problem med smaken... )

Tack mamma, IGEN!!!  :(

//Kram Jade

Musiktips

Ett nytt musiktips som ni borde alla ha hört om..! ;)

ta och lyssna på Bon Jovi - You Give Love A bad Name eller Living On A Prayer
De är faktiskt bra! 

//Kram Jade ♥ 

Förlåt! ;)

förlåt allihopa! Jag har inte hunnigt blogga (av personliga orsaker..) och jag har inte heller haft någonting och blogga om, men nu är jag tillbaka :)

först: gissa vem som är i Texas??! Bella!! Jag är inte alls avundsjuk..!
Men snön har ju börjat smälta här så, livet är lite bättre, haha :) Första gången jag är glad över att det regnar, haha :)

Gissa vilken film jag har köpt (på DVD då!). The Twilight Saga - New Moon! OMG <3 har bara sett den 3 gånger på två dagar, hah xD

idag, igår, fredag... jag har inte gjort någonting! så jo, ingenting att blogga om!
men jag looovar att jag ska börja blogga igen, hoppas ni hittar hit igen, hah ;)

//Stooor Kram Jade ♥

Musiktips

ett till musiktips ;) ska tipsa om en låt som alla säkert ha hört, men inte tänkt på det! Survivor- Eye of the Tiger! Låter bekant?! ;) jo, men tyckte att den säkert passar nu, eftersom jag har gått omkring och nynnat på den i några dagar nu.. ;) eller vad tycker ni?? Bättre låtar vah?? xD

//Kram Jade ♥

ps. fråga inte míg vad Bella håller på med, hon borde ha bloggat igår..? Knäppt :)
ps.2 Min Mobil funkar! (men har vatten i sig och ingen täckning.. detaljer xD)

Tillbaka!

hejssan! :) nu är jag tillbaka från koupo (vi fick sluta lite tidigare idag :))!  Det var nog helt kiva, vi satt uppe halva natten och pratade :) vi spelade också såndänn "Bordsfotboll" (som Joey och Chandler spelar i Friends), tror jag blir tvungen att köpa ett själv, haha :)
ett minus var kanske att bussen var sen både dit och sedan nästa dag tillbaka.. störande!

om ni vill veta någonting mera så fråga, jag hade jätteroligt, men det finns endå inte så mycket att berätta! :D

och en annan sak.. min mobil föll i toaletten.. Neej! vi fick upp den därifrån, och den funkar nästan nu... det är vatten i den, men den är desifierad, haha :) nå, vi får väl se vad det händer med en..!

Hoppas ni har haft några bra dagar, så hörs vi senare..! :)


                      

// Kram Jade ♥

Söndag.. :)

okej, nu MÅÅÅSTE jag först klaga på Melodifestivalen! kom igen, den där låten som van var nog inte sådär superbra precis... men bättre än Finlands, sverige kommer iaf inte sist! ;) men jag tycker fortfarande att Erik Saade skulle ha vunnit! Men Darin var också bra.. ;)

Nä, jag ska inte shoppa idag.. Buhuu! ;) men bara Bella skulle äta klart, tänkte vi gå och köpa lite godis till imorgon.. Om ni kommer ihåg, Koupo.. 

Vad ska ni göra idag?? Ha en bra dag iaf, haha ;)

btw, jag tror att både vintern OCH min flunssa håller på att komma tillbaka, inte bra :( haha

// Kram Jade ♥ 

Min lördagskväll..

min lördagskväll i bilder... Bestämde mig för att städa mina tidningar.. ;)



 
nästan klar... :)


var tvungen o ta lite snacks.. xD

+ melodifetivalen till det där..!



titta vad jag hittade för bild..! xD tror jag ritade den för något år sedan när jag var sur på min brorsa, haha! :)
om ni inte ser vad det står i pratbubblan -> "Englands huvudstad, ja det är väl ett äpple. inte, sa du?? nå då är det väl..? Vänta, vad är England egentligen??" xD Fint va?? ;)

//Kram Jade ♥

Spiderman

hej! :) Nu sitter jag här hos Jade och tittar på Spiderman 2.. Scary... ;)
jo, idah var jag och shoppade, köpte ett par jeans-leggings :)

Vi ska titta på filmen nu, hörs senare!

   

// Bella ♥

Gissa vad jag hittade??

     

 ♥ haha

//Kram Jade ♥

Lördag!

hejssan! hur är det med er idag? jag mår i alla fall ganska bra! :) Är bara lite avundsjuk på Bella eftersom hon är och shoppar... JAG vaknade just jag, haha ;) men det är ju lördag! Äntligen ♥
jag tänkte faktiskt gå och köpa lite godis, men det tar en sådär halv timme att gå till nån affär, och cykla går inte, jag kommer bara att ligga mitt på vägen någonstans då, haha :) men jag kan titta på OC utan godis, så jag överlever... kanske! ♥

men idag ska jag iaf hitta mina Converse... Läängtar till att få använda dem, och sen kanske jag går och shoppar liite vårkläder imorgon... ;)

jag vet int om jag kommer att hinna blogga mera på veckoslutet, men ni kan ju hoppas, och jag ska försöka. men på måndan ska vi och sova mitt ute i skogen på nån klass-sak. hoppas det blir ens liite roligt, har int så höga förväntningar, men tror jag tar kameran med och ska fota lite, men lovar ingenting ;)

lovar att jag åtminstånde bloggar på tisdag, men ni kan ju kolla lite ibland ;) !

btw, det är ju Melodifestivalsfinal idag. Vem ska vinna?? Jag tänker iaf hejja på Erik Saade ;) haha

//Kram Jade ♥


Musiktips

Tänkte ge er ett till musiktips. En låt (låt denhär gången, inte band, haha) som verkligen är värd att lyssna på är Bryan Adams - Summer of ´69. jag tycker om den, bara att gå och lyssna!

//Kram Jade ♥

Eclipse

Har ni sett Eclipse trailern?? jag hitta den just, men den är lite, ni vet, kort... eller någonting. men kan endå inte vänta tills filmen kommer.. med Taylor Lautner! Joo, jag e ett fan ;)

Va tycker ni om Twilight- serien föressten?? :)





//Kram Jade ♥

Vårväder :D

Jippie, idag ser det ut att börja bli vår (om man bortser från sådär tusen snöhögar med tiotusen meter snö xD), men nästa vecka ska det bli minusgrader igen.. Ångest.. ;)

I dag började vi skolan 8, och vi har handarbete dom första 3 timmarna, vilket jag hatar! Så på 3 timmar rita jag sömsmån på såndana modellpapper-saker.. blää xD sen hade vi geografi och matematik, som jag inte behöver säga att jag hatar också?! haha :) och efter det gick jag och Bella hem.. bra dag... ;)

Ha nån av er sett på det där Rachels Zoes design-program på TV?? Det är väl helt okej, nu när det inte kommer någonting annat, men... Vad tycker ni?? :)

btw, jag vet att ni tittar på melodifestivalen... "Hemligheten avslöjad xD" men vem tycker ni ska vinna??

jo, men nu borde jag äta någonting annat än den där konstiga geggan i skolan, hörs senare :D

// Kram Jade ♥

Bella Is Back!! XD

Länge sen ni hörde av mig va?? XD.. Jo när Jade har varit sjuk har jag slitit som ett djur i skolan.. Matte, Gegga, Hissa, Hk och en MASSA andra tråkiga ämnen.. Det som varit  bra att det finns MASSOR med snygga killar i skolan.. XD

Förresten så undrar jag vad tycker ni om vår blogg?? Kommentera gärna.. :)

P.S. snart skall jag till Texas... 2 veckor kvar., Sen kommer ni att se massor av bilder därifrån..

P.S. 2 Ha det bra!! //Bella


Halojj :D

nu får ni gissa vem som är tillbaka frisk *host, hur man nu tar det*, och har genomlidigt ännu en tråkig dag i skolan?? jo, lilla duktiga Jade ;) men om man nu vill se det positiva, vi hade hussa och åt med kinesiska pinnar = mat över heela golvet för mig, haha :D nånej, det var nog helt skönt att vara tillbaka, jag är en såndär person som inte kan sitta och mögla ALLTFÖR LÄNGE :)

tänkte gå ut och gå med Bella (eller göra någonting annat ;)), om nu hennes kamera funkar blir det kankse lite bilder, får väl vätnta och se :) och sen MÅSTE jag göra mina läxor, har lite för mycket, haha

ja, och så att jag inte glömmer, nästa vecka (måndag och tisdag) åker vi ut på "classtrip" (längtar såå, naat xD) till "Koupo", inte roligt... och sen ska vi vara utan elektronik (WFT??!), som mobil och dator, men vi får väl se hur det blir med den saken, haha ;)

btw, har ni märkt att det är plusgrader och snön smälter?? Jippie ;)

//Kram Jade ♥

ps. jag är inte alls på bimbot humör idag... xD


Ännu en...



ännu en orsak till att våren ska komma snabbare! CONVERSE - skinnjacka - jeggings= Jade Love ♥

// Kram Jade♥

btw, visste ni att jag är världens bok-nörd? just nu läser jag Harry Potter för femtioelfte gången, men de är såå bra xD tänkte bara dela med mig xD

Gissa Vem??!

dGissa vem som har vaknat?? Idag deppar jag inte över att vara sjuk, det är bara skönt att vara borta från skolan, behöver VERKLIGEN en paus (som ett sommarlov, tack ;) haha) men imorgon är det tillbaka till skolan..

om ni hängde med så har jag tittat färdigt på Frends, men dont worry, jag ska endå vara TV-nörd. Bara att nu är det OC jag tittar på... Nån av er som brukat titta på det?? om jag kommaer ihåg rätt så var jag väl kanske 11 år när OC visades på TV, och jag fattade ingenting.. haha! Tur att jag har blivit smartare ;)

för er som undrar vad jag ska göra idag, så är det väl mest att göra lite skolarbete och äta pizza :D
och tänkte glömma - spela Mario Party... blev beroende, haha



                   

                       <33 haha ;)


//Kram Jade ♥

Buhuhuu ;)

halojj! fortfarande sjuk, fattig och uttråkad. Vad kan jag göra?? om någon skulle läsa bloggen skulle jag ju kunna göra upp en "dagens fråga", men it´s not going to happen xD

jag har faktiskt suttigt här i typ 3 h och tittat på kläder från nätet, men jag har aldrig nätshoppat, är lite osäker på det... någonting jag borde börja med?? men sen är det ju också att jag inte har några pengar att shopppa med så, haha lycka till :D

jag kan inte vänta till sommaren, man tycker ju att den redan borde ha börja??! eller att snön iaf sku kunna börja smälta, men jo, här skiner solen, men snön är kvar! kiva för dem som faktiskt har vintersportdag i dag och inte är sjuka... buhuhuu ;)

äh, nu går jag och tröstäte lite glass,  hah ♥ (tänkte sätta in en sommarbild, men har fortfarande inga egan bilder från sommaren, kan inte fatta varför??!)


//Kram Jade ♥


Hjälp mig! :)

Tänkte köpa en skinjacka till våren, men jag vet inte riktigt vilken, så vill någon av er hjälpa?? :)

         


jag är int säker, hjälp?? eller kanske ni kan tipsa om ännu någon annan? tack! ♥

btw, är jag den enda som tycker  att det är synad att Jofarma by Kenza- jackorna är jättesnygga?! synd att dom är så dyra :(

// Kram Jade ♥

God Morgon

hejssan! idag är jag sjuk.. :(       Inte roligt xD
egentligen skulle jag vara och åka slalom nu med Bella och resten av människorna, och därför vaknade jag för några timmar sedan, men sen orkade jag bara inte fa, så nu sitter jag bara i min säng, hostar, snorar och tittar på FRIENDS, haha :)

vi får väl se vad jag kan göra idag, nåra sjuk-tips??

//Kram Jade ♥


Tänkte..

Tänkte bara säga hej! Vi är båda på bandträning nu, jättekiva! :)

//kramar Jade och Bella♥

Överraskning! :)

Vet ni vad? ni ska faktiskt få en "Dagens Outfit" bild. Nu är jag så stolt ;)'

jag känner mig jättetrög idag, och eftersom Bella är nånstans så.. tittar jag nu på MTV Weekend Break 16 and pregnant, de sku ju vara jättehemskt och bli "a teen mom" Jade dont like, haha :D

ja men nu, förta bilden, haha 

              
 de e inte meningen att ni ska se nånting annat än mina kläder, haha :P
 Byxor från H&M   Tröja från VILA

Ajaj!

hejjssan, förlåt att jag inte har bloggat (och inte Bella heller! ) men okej, på tisdagen hade vi innebnadymatch och vi förlorade inte alls 6-0, haha. på onsdagen hade vi innebandyträning och på torsaden, jag vet inte... min morsa kom hem, så jag orkade inte, på fredagen var jag och åkte pulka (xD) med Bella och så strittade jag på lite konstiga sätt, och nu har jag jätteont i mitt ben... :( 

men igår var jag och såg på bio, på Percy Jackson, och den var bra, men böckerna är bättre (som vanligt, och jo, jag är en ganska läsnörd ;) haha) 

idag sku jag vara med Bella, och se slutet på 17 Again (Zac Efron... ♥ haha) 

och nu, pga. bilder, kan jag faktiskt försvara mig! jag skulle ladda kamerabatterierna, men sen kom det någo konstigt ut ur dem och så vidare så nu måste jag hitta nya batterin och det är inte så lätt, men vi får se hur vad det händer, haha ;)

                             
                          jo, och btw, Logan Lerman (som spelar Percy) e så snygg, haha ;) ♥

 
//Kram Jade ♥

Trött... :)

hejssan! Första skoldagen efter sportlovet, och jag kunde inte sova inatt.. :( var så van vid att somna nån gång efter 1 och vakna 12, så nu somna jag nån gång 1 och vakna 7, så... GÄÄÄSP xD

ja, igår var jag och shoppade. jag sprang omkring i butiker i typ 4 timmar, men jag hittade nästan ingenting, förutom en grå stickad tröja med en hög hals och ett par ljusta leggins-jeans, ni vet. jag ska lägga upp bilder så snart jag hinner, tänkte ha en "dagens outfit" bild xD men när jag kom hem böt jag bara till myskläder så...

okej, första dagen efter sportlovet, börjar med dubbeltimme gegga, sen hälsokunskap, matte, modda och engelska, superkiva. men okej, man fick träffa alla vänner igen så... :D

jag måste jobba på ett moddaprojekt med Bella, så kan inte blogga mera, hörs senare :D

//kram Jade♥

RSS 2.0