Eh, Sommarkläder??

Hejssan! Förlåt att jag har varit lite seg på att uppdatera, men jag tycker inte riktigt om att sitta fastklistard i en skärm nu när det har varit så fint väder, ni förstår väl? :)

Idag så hade vi Hussa de 3 första timmarna i skolan, och ni kan ju försöka gissa vad vi gjorde..? Ni kommer endå inte att lyckas så jag kan väl berätta; L-E-V-E-R-B-I-F-F-A-R!! Blääää! De var bara såå äckliga!!

Men sedan gjorde vi ingenting intressant, förutom att jag var tvungen att gå och röntka mina tänder, vilket gav mig lite att fundera på, men till slut bestämde jag att jag inte ska göra någonting åt det, ÄNNU! Men mina tänder var bra, iaf! :)

Btw, om ni vill hjälpa mig, så ska vi imorgon klä oss somrigt, och om ni har några tips på hur jag ska göra det, nu när det endå är ganska kallt ute, så tack!! :)

//Kram Jade♥ 

Bättre! :)

hej igen! nu är mitt huvud lite bättre, så jag kan väl blogga nu då! :)
Idag i skolan var det såå händelselöst som någonting kan vara!! Men imorgon så har vi coopertest. De flesta har som mål att springa mera än på hösten (någon som jag vet att jag inte kommer att klara.. ;)) men mitt mål är faktiskt att springa mera än Bella! Muhahahahaha!! xD 
Men jag måste också göra klart Collaget på bildkonsten... Har inte alls hålligt på med det i typ 8 timmar nu... haha :)

//Kram Jade♥

Huvudvärk...

Hejssan! Har ni haft det bra idag..? Jag har inte riktigt någonting att skriva, och jag har så sjukt ont i huvudet att jag inte tror jag kommer och blogga mycket idag.. Vi får väl se om det går över, bloggar i såfall!

//Kram Jade♥

Phoenixtshirts.com

Hejssan! Jag är med i en tävling på Fokis blogg där man kan vinna T-shirts , och jag ska nu berätta om det här så... :))

 www.phoenixtshirt.com- Så, nu har jag väl länkat?? ;)

Animal Tattoo Muppets t-shirt
It Wasnt Me Tinkerbell t-shirt                     <- Favorit T-tröjjorna!
Jr. Be Cool Batman by Junk Food

Snälla, säg att jag nu har gjort rätt?! Hoppas det, eftersom det faktiskt tog länge..!

Nu ska jag gå och äta pannkakor! Namm :)

//Kram Jade♥ 

Dröm..?

Btw, jag glömde berätta om min dröm, och det är ju så viktigt att ni får veta vad jag drömde, så här kommer det:

Jag, Bella och någon, Sara, tror jag stod utanför något förråd eller någonting, och då kommer Kenza ut därifrån. Hon ser helt förstörd ut, med en likandan jacka som min morsa har (=inte snygg!), med superråddigt hår och en tobak i munnen, och försöker vara sådär supercool. men sen så var vi alla jättebitchiga mot henne... Jag vet inte riktigt... xD sen så gick vi (jag, Bella, Sara) på en sandväg, och så kommer en rostig tunna rullande mot oss, och på den (?) sitter Kenza och några killar, och jag, Bella och Sara fortsatter vara sådär superbitchiga mot Kenza, men vi försökte att inte visa det, så det blev, ni vet, genomskinligt... Men sen slutade allting med att vi ville ha en bild med Kenza, så...


Jo, sen hade jag också bandklubb idag.. Vi började spelade Nickelback- How You remaind me och Bryan Adams - Summer of 69, och så fick vi veta att vi ska ha en konser, så att vi slipper vara i skolan, några timmar typ.. :) Jippiee!

och Btw, Christian, om du läser dethär, så jag menade allvar med att jag vill böra spela gitarr... Några tips med hur jag ska lära mig?? :)

//Kram Jade♥

Tandläkare...

Hejssan... Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar, men jag var ju i Helsingfors, som ni vet. :) jag tänkte blogga därifrån, men hotellets nät hade något problem. Men iaf, jag var också och tittade på en musikal på Svenska Teatern, Play Me. Den var faktiskt jättebra! :)Och sen så har jag, såklart, shoppat lite. Jag köpte en sommarklänning (supersööt ♥) och en skinnjacka (ÄNTLIGEN)! Den kanske inte är min "drömjacka" eftersom jag ville ha nitar på den, men den som jag har är nog endå cool! :) 

Jag har inte heller haft lust att blogga, eftersom mina föräldrar pratar om att skilja sig... Jag tror inte att de kommer att göra det, men endå... Så jag hoppas att ni förstår.. :)

Idag så hade vi också Geografiprov!!!   Det var faktiskt hemskt, eftersom jag höll på att kämpa med olika berg och platser i Sydamerika, så kommer Fille och viftar med samma papper, men med en till karta på baksidan... Och sen ropar läraren: 3 minuter kvar, sen  måste ni lämna upp...! gissa om jag fick panik! :D

Och sen hade jag tandläkare också... Ni vet en såndär vass grejj de har? de höll på att mörda mitt tankött med den (tack!!) men jag hade iaf inga hål! :) Men bara för att göra det värre, fick jag sjuuukt ont i magen... Och det gav inte med sig före just, så jag tänke att NU kan jag blogga! :)

//Kram Jade♥ 

Förlåt!! :S

Förlåt, Förlåt, Förlåt!!Förlåt att jag inte har bloggat! :) har bara inte haft ett chans att komma på datorn! :)

iaf, igår var jag med Bella, Jamila och Sara. Vi gick omkring och tittade i butiker och bara skämde ut oss, och idag var jag bara med Bella, men vi gjorde endå ungefår samma sak... haha :)

en annan orsak var att jagg har haft lite bloggtorka, vet int precis vad jag ska blogga om. Men på lördagen ska jag till Helsingfors (OCH SHOPPAR!!!), vilket ska bli superroligt. ska försöka fota med min mobilkamera, men fotorna med den blir ju endå helt bra, eftersom fotona som jag tidigare har publicerat är ju faktiskt tagna med min mobil! :) (och den har flera megapixlar än min skit-kamera! :))

Det är ju nästan fredag, Jippie! Btw, nästa vecka ska vi ha en undersökning med i skolan, så om ni kan svara på vilken som är en favoritglassmak??! TAACK! :)

//Kram Jade♥

Musiktips

Nu får ni ett nytt musiktips (tror det var ett tag sen! :)):

Creed - With My Arms Wide Open!

den är helt bra!

//Kram Jade♥

PS. om det är någon som har några bra musiktips, berätta gärna! :)

Riktigt vår!! <3

Hejssan! Jag kom just hem (jag var i bibban efter skolan!) och suttigt här och ätigt lite godis, haha! :)) Idag hade vi då engelskaprov och hissaförhör, jag tror att båda gick bra, men det kan ju hända att jag hade allt fel i engelska grammatiken! (har aldrig fattat det!) Skolturneringen i Volleyboll (på rasterna, då) startade idag, och
medan alla spelade/såg på gick jag, Jannica och Sara iväg till musiksalen, som då är i ett lågstadie brevid, men vi satte oss utanför och njöt lite av solen! ;) ♥







Jannica och Sara ♥

(sorry, jag kan inte vända bilderna xD) LÄRD MIG NÅGONTING NYTT xD

Hur har ni haft det idag då?

//Kram Jade♥

Hissaförhör OCH Engelskaprov

Hejssan! jag kom just hem, men tyvärr kan jag inte blogga mera idag... faktiskt kan jag inte göra någonting idag, förutom se på Top Model xD, eftersom jag har engelskaprov och historiaförhör imorgon... Blää :( Önska mig lycka till! :D

//Kram Jade♥

Hemma igen!

hejssan! nu är jag hemma igen. Och det känns som om mina ben lossnar, eftersom jag cyklade helt fullt heeela vägen, haha ;) Ja, och sen gjorde jag ännu läxorna, Superstolt, haha :D Men jag måste ännu läsa till både till engelskaprovet och historiaförhöret, som båda är på tisdagen... Bläää ;)

btw, det här kanske nu inte är ett musiktips, men tänkte bara säga att om ni inte har lyssnat, lyssnat, Miley Cyrus eller Selena Gomez så borde ni göra det. Jag vet, ni vet vem det är, och har säkert hört dem någonstans, men lyssna på dem påriktit, de är faktiskt väldigt begåvade ;) haha! :)

//Kram Jade♥

Off to go! (om man kan säga så?)

Hejssan! nu är jag påväg till min mormor (eller egentligen min pappas mormor...) tänkte bara säga hej! ;)
Hoppas ni får en bra dag! :)


Bye! ;)

//Kram Jade♥

Så mycket får ni se! ;)



Hejssan! Tänkte vara snäll idag, och lägga upp en bild på mig! Jo, jag har lite "GIMPat" den, färgerna dåh, men lite får ni se iaf! ;)

//Kram Jade♥

Ryan Sheckler

Behöver man säga mera?? RYAN SHECKLER, Hot, Hot, Hot. Och så skejtar han ännu heelt fantastiskt! LÖÖÖÖVE, hahha♥



OH MY GOOD!♥

Någon annan som håller med?? ;)
//Kram Jade♥

Bloggtorka, sorry.. :(

Godmorgon! vad ska ni hitta på idag då? om jag hat tur kanske jag slipper och shoppa, eller så har jag oyur och inte gör någonting... :( Tips??!

Idag har jag bloggtorka, vet inte alls vad jag borde blogga om, så vi hörs väl imorgon! :)

//Kram Jade♥

GIMP

Någon som vet hur man kan ladda ner GIMP (nästan som Photoshop)?? Jag fick det att fugnera 1 gång, men då blev det på finska! Öööh??! Jo, alla tips välkommna!

//Kram Jade♥

Musiktips

Som ni säker har märk är de flesta musiktipsen lite äldre låtar, men den här är egentligen ganska ny, men absolut min stil ;)

Paramore - Ignorarance

ni har nog säkert hört den, men endå! :)

//Kram Jade♥


Så efter att det är pinsamt... :S

Oj neej! nu är det bara pinsamt...  satt här och lyssnade på radio, när de sa att flyplatsen här (och i resten av europa) är stängd.. "pappaa, varför är flygplatserna stängda??" Neeej! Och det enda svaret jag får är God Morgon..? haha ;) Men smart som jag är tog jag endå reda på det (frågade min brorsa... haha)

Vulkanutbrott på Island, och jag har inte hört någonting om det! Jag är så efter...! ;) Och min försa tankte, kommer vi att få aska i lungorna och dö?? Kom igen Jade!

Tänkte bara dela med mig ;)

//Kram Jade♥

FOBIII!!

Halojj! Hur är det med er idag? Jag har nog haft det helt bra. På slöjden idag så började vi på en ficklampa, och alla trodde jag skulle vara superbra på det, eftersom min farsa är elektriker, men dream on. Haha, nånej, men ärligt, jag är så bimbo med allt såndänt.. "Tror du träd smälter" va en av mina superbra kommentarer när jag satt en lödkolv på det... Hahaha ;)

Jo, men jo, skolmaten.. Det var citronfisk, vilket brukar vara gott, så jag tog sådär mycket, men sen när jag skulle stoppa en bit i munnen, tyckte jag att någonting luktade.. Ni vet, sådär kattlåda.. och jo, det var min mat.... USCH!! Jag kommer alldrig att äta skolmaten mera! Okej, ta inte det så allvarligt, jag kommer nog att äta, men..! Ni vet...

Jippie, det är Fredag idag!! :) och jippie, jag har ingenting att göra.... :( Stöörande! Bella ska ut med några människor, men neej, tack! (ta det inte personligt, ni. men ni två tillsammans... :D) Har ni några planer då??
Nu är det dags fööör fredagsmys... Haha, xD

Hörs senare :)

//Kram Jade♥

Hannah Montana

NEEEEEJ! nu är jag iaf "on the bottom of every bottle" (från Nickelback- how you remaind me, haha) nå, jo, jag sitter här mitt på dagen och tittar på..... HANNAH MONTANA! neeej! :) Har iaf barnsinnet i behåll (fö jag är ju sådär 80 år gammal, haha). och för att göra det värre, det är dubbat!  Nånej, men tänkte bara dela med mig!

//Kram No-lifed Jade ♥

Musiktips

Hej! ett litet musiktips! Om ni hittar "official music video", hahahahahahaha, det är såå bra ;)

Blink 182 - First Date

Sommar!

Hejssan! Hur är det med er idag? Jag har haft det riktigt bra, men när jag cyklade hem med Malin, så lyckades hon få hennes styre att fastna vid mitt och så låg vi båda på marken, haha :) (aj,, mitt knä xD). Förlåt förresten att jag inte bloggade igår, men det var så bra väder att jag var ute hela dagen med Jontti..! Idag så har alla någon träning, så jag får väl sitta här och mögla, haha :)

Idag hade vi också matteprov, och det gick heelt upp åt ¤¤¤¤!!  och jag skulle ju höja mitt mattebetyg.. Lyckas nog bra ;)

// Kram Jade♥

PS. http://akolan90.blogg.se/2010/april/-ny-utlottning-av-design.html?_tmp=28fa56fbde36bcc270ad503e9047acc8f62c6d42  Där pågår det en designutlottning (det skulle nog vara bra att vinna, haha :)) Nog är det väl sähär jag länkar?? Neeej, jag suger ju på sånt här ;)

The Bounty Hunter

Hejssan! Sorry att jag inte har bloggat tidigare.. Men.. DET är någonting jag jag håller utanför bloggen, sry ;)
Idag så har jag inte haft någon speciell dag i skolan inte bra eller dålig, ingenting att berätta där ;)

Men det är iaf superfint väder ute, så jag har redan blivit utlåst i T-tröjja (jo, jag sprang omkring ute, haha :)), och så har jag faktiskt cykla hem. Men så mycket annat har jag inte gjort, förutom min ,at då (Lasange, namm :))

btw, ha någon av er sett filmen the Bounty Hunter?? Jag och Jamila tänkte gå och se den, så är den bra??

Jag tror inte jag ska skriva så mycket mera, ni skulle bara se hur jag skriver nu.. haha :D
jag ska ta och göra läxorna nu, hörs sen ;)




//Kram Jade ♥

Musiktips

Billy Talent - St Veronica

Värld att lyssna på! Billy Talent... Nä, jag tycker inte riktigt om honom, men den här låten är faktiskt bra! Tro mig! :)


Jeeeei :)

hejssan! Förlåt att jag inte har hunnigt blogga idag, men jag vaknade ganska sent, och sen skulle jag åka och shoppa! jag hittade ett par nya Converse (riktigt just rosa), och 2 par T-tröjjor av WARP (ni et, det som mest finns i Stadium). Och sen tyckte min farsa att juag behöde ett par gummistölar..? Eh.. Nä?!!

Igår hade jag kanske den bästa dagen på året, eftersom det nu var riktigt varm, jag och Bella var och cycklade, och sen satt vi på stranden (nä, vi simmade inte?!) och åt godis! :) Sen så var vi med Jontti, som är faktiskt super underbar, som en vän då! :) Vi kanske inte gjorde så mycket, men jag var så glad och... Ja, ni fattar ;)

Vad har ni sysslat med på veckoslutet då?? Hoppas ni har haft det jättebra! :)

btw, nu sitter jag och pluggar på SydAmerikas länder OCH huvudstäder (?!) nån som har ett tips på hur man lär sig dem lättast?!

//Kram Jade♥

Dåligt Humör.. :(

hejssan! just var jag på så bra humör, men nu... raakt ner... buhuu! :( vad ska jag göra för att bli på bättre humör?

hahaha, xD jag hittade just en super LOL LOL LOL

http://www.youtube.com/watch?v=H5Yf3wn_9j4

ni kan ju kolla! (men den är ju på finska sen...)

//Kram Jade <3

FREDAAAG :)

Fredag!! Äntligen! :) Jag tror inte jag skulle ha orkat en till dag i skolan! :)
Första tre timmarna i skoan hade vi handarbete (som jag hatar, btw!!), ocj jag lyckades nästan söndra en symaskin när jag skule sy klart T-töjjan! (men annors skulle jag ju ha fått en 4...) Men annors var det nog en bra dag, förutom några bimbon och en viss "Hot Stuff" som är så störande och hänger efter mig hela tiden.. (störande, duh! haha xD)

 Hur har ni haft det idag då?? :)

Idag kväll..? Jag tror jag bara ska sitta hemma och titta på film! :) Och jag ska ändå spara pengar, eftersom jag ska till Helsingfors (i Finland, ni vet :)) och då kan jag ju shoppa MYCKET och inte bara lite åt gången! :) Frågan är bara vad jag ska köpa, eftersom jag alltid behöver lite allt möiligt, och just nu har jag ingenting, och ändå är skåpet fullt... Blää :)

Hoppas alla ni får det bra (och har bättre väder än här) :)

// Kram Jade ♥

Jade´s Åsikt

Okej, Gaybloggare. När någon säger det, är det första ordet som dyker upp i mitt huvud : FEJK! No offence, jag vet att de flesta faktiskt är gay påriktit, men, såklart, finns det dom som bara låtsas, för att få flera läsare, eller för att komma "närmare" tjejer, och få dem att lita på honom, bara för att sen.. Ja, ni vet! Och om det är någonting som pissesa me off, är det just det! ett ord: ONÖDIGT!!  

Jag vet inte riktigt vad det är som får mig att skriva dethär, men om det är någon av er, som läser det här, så kom över det!

Och det är samma sak med dedär små wannabeena, jo, jag känner några, som redan började röka när de var 11, skryter om det, och blir riktigt fulla där emellan! det är någonting jag Hatar! Och värre är det ännu när det tror de är riktigt cooola när de gör det! Jag tycker bara det är ÄCKLIGT! Kom över det!

jo, nu när jag har fått skriva av mig lite, så ska jag gå och göra matteläxan ;)

//Kram Jade ♥ 


Stolt idag! :)

Hejssan! Hur är det med er idag? Jag är iaf superstolt över mig! Jag cyklade till skolan, för första gången på året! :) Men nä, aldrig mera att jag cyklar med Bella, hon cyklar ju som om hon hade en raket i baken! haha :P
I skolan gjorde vi våfflor, och det blev helt supergott! ;) (alltså, vi hade hussa, vi sitter inte i korridorerna och gör våfflor, haha xD)

Hemma så gjorde jag ennu milkshake, Supergott! om någon annan vågar prova så använde jag:
Banan
Chocklad
Vanilj- pepparmint- och toffeeglass!
Mjölk
Sirap
Kanel
Citron- och apelsinsaft
Hallonsylt

Låter gott vah? ;)

Och ännu en orsak att vara stolt över mig: jag diskade och städade idag! haha :) Nånej, jag gjorde det eftersom mina föräldrar är båda sjuka (maginfluensa, blää!), så jag kanske får lite mera pengar, haha ;)  

// Kram Jade ♥


        <- Bella ;)

Hemma!!

Nu är jag hemma igen!! Buhuu.. men nu kommer min shoppat lista.. XD

1. Converse (svarta me lite vitt ( ny model eller någo) )
2. Tommy Hilfiger väska
3. Accent väska
4. 3 Twilight inspirerade tröjor..
5. 3 nya ADCD skjortor
6. Smink
7.Houston Astros huppare (Astros är ett Baseballs lag)
8. Lifeguard huppare
9. Eclipse(twilight 3an på engelska)

Och sen har jag köpt en en massa småsaker.. XD

// Bella♥

Ändringar!

hejssan! som ni ser har jag ändrat lite i bloggen. Det tog superlänge, och ser kanske inte sådär superunderbart-profsigt ut, så, har ni några tips TACK, TACK, TACK!!!

Bella, nån dag ska vi fixa dethär, bara så att du vet! :)

//Kram Jade ♥

Musiktips

Idag blir det ett lite annorlunda musiktips av mig, om ni kolla är ju alla rock och av lite äldre band eller artister, men idag så tänkte jag tipsa om en låt ni alla säkert har hört, eftersom den är ganska ny egentligen, men.. :)

Ni vet filmen Alice in Wonderland? Soundtracket :

Avril Lavinge - Alice

// Kram Jade ♥

Prao!

Hejssan! Idag så har vi Praodag i skolan, eller egentligen "Förläldraprao", eftersom vi ska lära oss pengarnas värde..! Alltså, vad tror lärarna riktigt om oss?? Haha! ;) Nå, eftersom vi mamma är sjukledig och min farsa permiterad, så skulle jag ordna några av min farsas beställningsblanketter och räkna ut nya priser på "produkter" han ska beställa, Jippiee... NOOT xD

Nå, imorgon ska vi tillbaka till skolan, "allt jag någonsing längtat efter" haha!
Hur har ni det idag då?

// Kram Jade ♥

Musiktips!

Hejssan! jag hinner nog med ett musiktips förren jag ska göra mig redo och sätta mig i bilen! :) Och nä, ni får inte se outfiten, ni vet? Kameran i golvet osv... xD

Nickelback - How You Remaind Me!

Den låten är nog helt superbra! Har lyssnat på den heela kvällen igår och hela morgonen idag! haha ;)

//Kram Jade ♥


Godmorgon!

Jo, jag har vaknat tidigt idag! :) Jag ska åka till några släktingar på Påskmiddag, och de bor ganska långt borta, så det tar sin tid att köra dit! Jag kommer nog inte att hinna blogga så mycket idag så.... :(

btw, jag har hittat en kamera som jag vill ha:

Se hela bilden 

En Sony CyberShot! Kan bara inte bestämma mig vilken färg?! Välj ni! :)

// Kram Jade ♥

PS. Bella kommer hem inatt! Någon som vet hur länge det tar att åka från USA?? :)

Musiktips

Ett söndagsmusiktips, som faktiskt fick mig att vakna på morgonen! Superfeelis!

Warrant - Cherry Pie  <3

// Kram Jade ♥

Söndag!

hejssan! :) Hoppas ni får en bra söndag! :) Här är vädret molnigt, regnigt, grått och deppigt, och det gör ju också mig deppig, så jag kommer inte att göra så mycket idag.. :( 

jag har lite bloggtorka idag, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Så jag kan ju göra ett nytt försök på "Dagens Fråga" Någonting speciellt ni vill vet?? Fråga nu, så ska jag svara! :D

// Kram Jade <3

100404

God Morgon! Hoppas ni alla hade roligt igår? Jag hade iaf en trög kväll med myckier choklad och chips + Scream Queens på MTV. Någon annan som har tittat på det? ;)

Jag steg upp just iaf, och nu ser jag på The Girl Next Door och äter pannkakor (namm ♥) 

btw, nu ska jag böra spara pengar till en kamera..! Någon som har ett tips på hurdan?? :)

// Kram Jade ♥
 

Choklad!!

Jag ska erkänna, en sak för er... Jag är lite smått beroende av choklad! :) Och nu har jag ju en orsak till att äta MYCKET choklad! :) Behöver jag säga att jag älskar påsken?? haha :)

  

Jade ♥ Choklad!! haha

Bombay Dreams

Hej! :) Idag har jag faktiskt inte haft en bra dag... Ingen är ju hemma i påsk, ingen utom jag, såklart! Och jag är ju inte alls avundsjuk.. ;) Men Bella kommer ju hem på Tisdagen, har faktiskt saknat hennes bitchighet, haha :) Nånej, men påriktit, det skall bli skönt att ha henne hemma igen.

Vad har ni gjort idag då? Jag har läst lite i Sagan om ringen, kastat min kamera i golvet (nu är det tid att köpa en ny!), bläddrat i mina gamla Fridan och sett New Moon! :) 

btw, är någon av er lika No-lifad som jag och sitter och tittar på Bombay Dreams på eftermiddagen? Jag tror faktiskt att jag har sett den för några hundra år sen, och då tyckte jag att den var dålig... Vad tror ni jag tycker om den nu?? :)

//Kram Jade ♥

Myskväll..

i kväll ska jag fira att vi är lediga, kolla på någon film, och äta en massa chocklad.. ;)

vad ska ni göra ikväll då?? I vilket fall som helst, Ha en bra kväll! :)

//Kram Jade ♥


Will and Grace..?

Ni vet väl alla att jag var helt beroende av Friends, och OC var nog också helt bra! Men eftersom OC blev skit efter att Marissa dog, och jag har sett alla Friends-avsnitten, så är jag ju tvungen att hitta en ny TV-serie att följa, och det blev ju... WILL AND GRACE..! har någon av er sett på det?? Det borde ni iaf, eftersom de är superbra! xD

     

// Kram Jade ♥

Glad Påsk!

Idag hade vi temadag i skolan, med temat "Naturvetenskap".  Jag provade på att göra lim, plast och hudkräm, och ingen av dem fungrar.. haha ;) så jag kastade bort allt, förutom ett hjärta av plast, som inte var geggit och äckligt, kan ta en bild på det sen, om jag hittar der sen, haha :)

Sköönt, i morgon behöver vi inte mera vara i skolan (det är ju långfredag!). Vet ni förresten när det är som man (påriktigt) ska äta påskägg?! jag har funderat på det heela dagen xD

btw, nu är det ju 1 April, har någon av er redan blivit lurade? För mig är det iaf det första året jag inte har blivit lurad! Men de har ju fortfarande tid... ;)

Ja, men helt fri från skolarbete är jag faktiskt inte. Vi ska läsa en klassiker i skolan, och min klassiker är ju såklart Sagan om ringen, och den är super trögläst. Är sådär på sidan 50 av 550...  Hoppas bara jag hinner läsa klart den.. ;)

// Kram Jade ♥

RSS 2.0