R.I.P <3

Jag vet att jag inte har bloggat, men.. Min pappas mormor dog igår... :( Jag har ingen lust att blogga nu, ni får bara acceptera det! Hon var som en mormor åt mig också efetrsom jag aldrig har träffat min riktiga, hon ville inte ha någonting att göra med min morsa... Jag vet att jag inte har så bra släkt, och därför känns det extra hemskt, fast det inte kom som en överraskning (hon blev 93 eller 94).

Hoppas ni förstår..?

// Kram Jade

Angående mitt förra inlägg!

Ni ser rubriken, tänker inte skriva det pånytt! :P Men jo, jag läste just att Justin Bieber kommer iaf till Finland, och gissa vem som SKA gå på konseren?? Jag vet, ni visste det väl redan, om ni då bryr er, men jag fick veta det först nu!

Och sen dog jag... Men nu lever jag igen, och måste ringa Sara och fråga om hon redan visste det! :)

Btw, vet ni vad jag menar om jag säger maskrosor??? Vet inte om det heter så påriktigt och vi bara kallar det så??

// Kram Jade ♥

PS. jag tror jag går ut nu.. :) Det är sjukt varmt, så kan inte ha mina nya jeans... :( Synd, I ♥ dem!!

DÖD!

Jag lovar, jag är död! så DÖÖD!! hoppas bara att det nu är sant, annors har jag dött i onödan!! <3

Jade

Hemma igen!

Hej! :) Nu är jag hemma, och förlåt för att jag in´te bloggade igår, men var alltför trött!! :) Så om ni ionte fattade det redan, så gjorde jag INGENTING igår..! :( Och idag regnar det, men om nu Sara är hemma kanske jag är med henne?

Btw, Bella borde vara i Stockholm nu, ni kan ju fittas med henne från mig?? Haha, nånej. Men igår hade hon varit på båten i 2h och hamnat till Sjukplatsen (?) på båten, och de tyckte att hon skulle ta en rullstol, eftersom hon hade stäckt knät eller något? Men säkert att BELLA skulle sitta i en rullstol..! XD

// Kram Jade ♥

Men SAA*AN Bieber, laga hit dei!! ;)

Bye..! :(

Hejssan! :) Idag ska jag hem igen, sku egentligen inte vilja.. :(

Igår var vi och åt på Bueno Appottito (eller hur man nu skriver det?), iaf så det var jättegott! :)

Nu måste jag packa, sedan hitta någonting att köpa Sara, och gå genom halva Stockholm till hamnen.. Ska bli skönt att komma hem, men Stockholm är Stockholm! Ni vet vad jag menar! (om ni nu gör det, vet inte vad jag nmenar själv! xD)

// Kram Jade ♥


Love me, love me, say that you love me!!

Hejssan! Har ingentig att blogga om egentligen.. Är supersjuk, i Bieber - Fever! Hemskt! ;)

Iaf, idag köpte jag ett par Diseljeans (och ett till par jeans från Zara), är riktitgt stolt, orkar typ aldrig annors köpa jeans, när man aldrig kan vara säker på vilken storlek man ska ha och står i ett litet provrum och slår huvudet i väggarna när man försöker prova..! XD

Vet inte riktigt var vi ska äta idag, hoppas på Gamla Stan, där finns ett jättebra ställe, men kommer inte ihåg vad det heter, men ska upplysa er om det ifall vi äter där! :)

Ännu en sak, påminn mig om att jag måste köpa en slickepinne åt Sara, jag fick en av henne när hon kom hem från Frankrike på måndagen..! Men pinnen råkade gå av och allt föll ner i vattnen. :(

Alltså om ni missa det, jag stod på en brygga! :) Inte för att jag tror ni är dumma eller något..! ;) *Skämt!

// Kram Jade ♥

PS. Bloggade ju riktigt bra endå! :))


God Morgon!

Hej och god morgon! Var just och åt frukost, namm! XD Idag ska jag shoppa ännu mera (vill hitta de perfekta jeansen!) och.. jag vet inte, någonting??

Jag har inte vidare lust att blogga, eftersom jag ni inte egentligen gör något, men lägger nu upp någonting ibland..! :)

// Kram Jade ♥

Friday´s

Hejssan! Kom just tillbaka till hotellet, var och åt på T.G.I Friday´s på Stureplan! Älskar det stället, undrar om de märker om jag tar med det hem? I väskan?? x)

Jag är helt slut, efter ca. 3h sömn, så jag ska hoppa in i duschen, och sedan försöka sova... Mina fötter år också fulla av blåsor (typ..). Inte bra.. :)

// Kram Jade ♥


Stockholm!

Hej! :) Är äntligen i Stockholm! Om ni ser 3 människor som ska leka turister/lanttisar och en 4:e som står lite längre bort och låtsas att hon inte känner dem, då är det jag! Haha :P

Iaf, jag bloggar från Hotell Kung Carl, det är jättefint här, men nätet är så slött att jag inte vet vad! :/ Vi vår väl se hur det går..! :)

Jag har gått omkring på stan hela dagen idag, mina fötter är fulla med blåsor, är jag är helt supersjukt trött.. :) Båten kom ju iland kl. 6.30 eller något, och det är FÖR tidigt för mig..

På tal om båten, det var någon som hade ett sjukanfall (eller något, jag vet ju inte, känner inte alla på Viking Line XD), och en helikopter var tvungen att hämta den personen, och när det kom, stod det en massa japanska turister som vinkade och skrattade osv.. Hur trögfattade kan man vara??! :/

Nu ska jag iväg igen, see U! ;)

// Kram Jade

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, OMG!!!!

Såg någon av er på American Idol season 9?? Då måste ni komma ihåg Larry Platt?? Ni vet
"Pants on the ground, pants on the ground, looking like a fool with your pants on the ground!

Hahahaah, OMG, han var så bra! Jag skulle lägga upp en you tube video på¨det, men vet inte ens halvt hur man ksulle göra det så... :)

btw, jag KAN ju inte vara sur mera!

// Kram Jade ♥

Så sur!

Dammsuga, jippie..! Jag har typ världens rastistiska (? elr vad det nu sen heter?) familj.. Som om min brorsa sku måsta städa någonting, någonsing! Nää, alltid bara jag... Jag är såå sur, och PMS gör inte saken bättre (fasst det kanske ni inte behöver veta! XD)

// Kram Jade

8 h, så är jag påväg!

God Morgon! (igen...)

God Morgon! Förlåt att jag inte bloggade mera igår, men jag var först ute med Sara och sökte efter flaskor vi kunde panta... Haha, vad gör man inte när pengarna är slut.. XD Vi hittade bara 3 flaskor och så var vi tvungna och dela en Mars... :)

Senare kom Bella hem, hon var någonstans med sin morsa och moster, och vi skulle gå och ta ett kvällsdopp. Bella dumpade oss såklart tidigt för TV, men jag och Sara blev kvar... Sedan, med blöta shorts såklart (vi var ju tvungna och simma med dem), gick vi till spökladan... XD låter skrämmande vah?? XD Nånej, men jag tycker att den är obehaglig, och där inne finns ett rep som hänger från taket och har en såndän ögla i sig, ni vet, sån man gör om man nu ska hänga sig, och alla säger att någon ha hängt sig där... :S

Iaf, mitt i natten (inte riktigt, men nästan, kanske sådär kl. 23) går 2 små flickor förbi där, med blöta shorts, och är helt livrädda, sen blev de  dödade.... Haha, näää inte riktigt, whatever..

Nu ska jag iaf packa, imorgon är jag i Stockholm, med mina föräldrar (och min brorsa.. :( ), inte så roligt, men shoppa ska jag iaf! :)



OMG! XD

// Kram Jade ♥

God Morgon!

God Morgon! :) Nätet fungrerar igen, så jag kan äntligen blogga! :)

Jag vet inte verför jag har vaknat så sjukt tidigt idag, men då blir ju det första jag gör att blogga! :) Vah har ni gjort dethär veckoslutet då? Jag har typ inte gjort något speciellt, men igår var jag med Bella och Sara, som btw, just kom hem från Frankrike! :)

Idag ska jag vara med Bella och Sara igen, vår väl se vad vi hittar på! :)

Men jag ska försöka ladda upp lite bilder, men det går tydligen inte att ladda upp direkt i inlägget! :)

// Kram Jade ♥


Crosbunnies??!!!

Som ni kanske inte visste är jag ett Jätte stort fan av Sidney Crosby och jag är med på en fan sida av han och vi fanns kallas Crosbunnies.. Fattar inte.. ?? :D


Kram Bella

Tack! :D

Läste just alla gamla inlägg och alla deras komentarer dom flesta har skrivit att hur mår ni och att vi har fin blogg och det tycker jag är jätte snällt och gulligt av er :D tack till alla som komenterat.. :D

Förresten ett första musiktips av HårdrocksBella :D

1. Vanessa Carlton : A Thousand Miles (Lungnare sång)

2. Green Day : Know your Enemy (Jätte bra lite snabbare låt)

3. AC/DC: If you want Blood (You`ve got it)  (jätte bra låt om man är arg)

4. Celine Dion: I know what love is ( Jätte bra lungn kärleksballad)


Hejdå från mig// Bella


I`m back!! :D

Hejsan Hoppsan alla!! Gissa vem som är tillbaka?? Jo jag Bella :D Förlåt att jag inte har hört av mig men jag har haft lite problem.. Men i alla fall Gissa vem som just fyllt år?? Jo jag :D
Fick en massa pengar till Födis och en del av dem har jag använt till att köpa en Ipod nano men har haft problem hur man synkroniserar.. Någon som kan hjälpa mig??

I alla fall Gissa vad?? Jag kommer till Stockholm om jämt en vecka och ska shoppa tills ja DÖÖR!! :D


Kram Bella

Saknar er redan...

Tror jag är lite beroende i blaggandet nu, så måste passa på när det ännu går! :) Ni kan väl lyssna på JB och tänka på stackars mig, som inte kan blogga? Haha, nä ni behöver inte göra det, var bara tvungen och säga bye en sista gång! ♥

// Kram Jade ♥

PS, nu far jag och köper tidningar, kan ju inte sitta inne hela dagen nu! :)

Nätfixning...

God Morgon! ♥ Hur mår ni idag? Här skiner solen och allt är härligt (förutom att jag inte vet något om Bella..?), så jag tänkte gå och köpa nya frida och Solo, och sedan lägga mig ute på terassen och sola! :)

Jag kommer säkert inte kunna blogga mera idag, och om i morgon vet jag inte, eftersom  det är något fel på nätet (frånkopplas hela tiden) och farsan ska fixa det = kommer inte att funka på veckoslutet... :( Men jag lovar att jag ska försöka få Bella  att blogga! :)

Hörs senast på måndag!! :)

// Kram Jade ♥


Musiktips

Muohaha, det trodde ni vah?? :P Nånej, men det blir inget musiktips eftersom det enda jag nu lyssnar på är då Justin Bieber, och jag tänker inte lägga ut ett musiktips om honom (ni vet vem det är, ni får lyssna om ni vill! XD), och jag vill inte lägga ut ett om jag inte själv lyssnar på just den låten då...

Om ni fattar nånting av det där, så jooo! ;)

Ni märker att jag inte har någonting annat att göra än blogga? Sorry :) Jag ska (kanske) inte skriva flera inlägg efter det här idag! :P

En sak jag tänkte på.. Om jag (okej, och Bella. Men hon räknas inte, hon bloggade ju senas i mars, april?) får över 100 läsare ska jag göra en riktig header.. Men isf får någon berätta hur man gör? Ha fatta att det ska Photoshopas  (går det med Gimp?? :)), men jag kan ingenting om photoshop.. Elr någontinga annat heller, haha ;) Vi får väl se om det blir över hundra läsare, så att jag ens ska försöka! :)

// Kram Jade ♥

PS. Kolla in denhär sidan, jättecoolt! Man ska tänka på en person och svara på några frågor, så gissar "anden" rätt typ 99% av gångerna! :) btw, om ni är under 18, säg bara att ni är det! (över 18 alltså!)

Hej :)

Hejssan! Är tillbaka! Var ute och gick och lyssnade på JB (kom över honom NU! XD)... Jag känner mig urtråkig, sitter hemma ensam och möglar..! Snart växer det väl spinderlnät över mig.. Haha, nånej, men jag måste göra någonting..?! :)

Kanske jag redan ska börja packa till Stockholm..? Jag åker nog inte före 21, på kvällen, men jag suger på att packa...! Inte för att jag glömmer något, men tar alltid med flera tusen gånger mera kläder än vad jag kommer att använda! :) Ska bli bättre på det, iaf! 


Konsentrerad... XD Dagens outfit iaf! :)

// Kram Jade ♥


Solen lyser!

Solen lyser, jag är ute!

// Jade

Vill dit NU!


ATLANTA

PITTSBURGH

Whatever, vill (och SKA) flytta till nån dera! Vad tycker ni?? Atlanta eller Pittsburgh?!

Vill dit nu! (men det går tydligen inte om man är miderårig.. XD)

// Kram Jade ♥

16 juli 2010

God morgon! ♥

Bella är fortfarande sjuk, och ingen annan är hemma... Måste jag säga att jag har trååkigt??! XD Jag vaknade ganska tidigt idag, eftersom det åskade, och nu är det mulet.. Jippie.. ;)  Kanske jag ändå inte borde klaga, eftersom jag tyckte det var för varmt när det inte regnade, och då ville jag att det skulle regna... Men, bara så att ni vet, regnet hjälper inte, det är fortfarande supervarmt och kvävande... ;)

Vad ska ni göra idag? Mer än mig, hoppas jag!

 Bloggar om jag kommer på någonting ni bara måste få veta! XD

// Kram Jade ♥

Glöm Det!

Hej! Tänkte bara att om  någon av er kollade några dagar bakåt, skulle ni gissa vilken stad det var som jag och Bella tänkte flytta till..? Bara så att ni vét, var det Pittsburgh! Men jag har ändrat mig, vill mycket hellre till Atlanta!

och Bella, du får bara gå med på det! ;)



// Kram Jade ♥


Vad ska jag göra??

God Morgon! :) Jag vet, sov lite långe idag, men jag var vakern mitt i natten av att någon idiot ringde med privat nummer..?! Kom igen, skaffa dig ett liv! XD

Men endå.. Vad ska jag göra idag? Bella är hemma och sjuk, och ute regnar det ännu... :( Får väl surfa på nätet hela dagen! x)

Btw, gissa vart jag kommer om 7 dagar??



Hit! Ni KAN ju inte veta var de är! XD

// Kram Jade ♥

...

Hej! :) Kom just hem, var ute med Bella! Vi simma ganska länga, fast det nu började regna ibland..! Det var ände skönt, eftersom det var så jäkla varmt! :)

Btw, jag fick Bella att lova att hon nu också skulle börja blogga lite, vi får väl se hur det går..! :)
Nu måste jag göra lite saker, så bye..

// Kram Jade ♥

PS. Sorry att jag har svårt att hitta på rubriker..! :)

Musiktips

Hej! Vet inte om jag hinner blogga mera idag, men här kommer ett musiktips så ni inte glömmer mig! :)

Scissor Sisters - Fire with Fire

Ni får berätta vad ni tycker, kanske jag har lite dålig musiksmak nu.. ;)

// Kram Jade ♥

ps. haha, och ni trodde jag menade det! ;) (skämt, skämt! Ska inte vara någon bitch! :P)

Regn och Åska...

God Morgon! ♥

Jag har redan haft 2 läsare här (tack!! ♥), men fattar int hur man orkar göra någonting så tidigt..! :P Okej, jag VET att jag bloggar nu, men jag vakna för flera timmar sen av att det ösregna och åska! Usch! :) Bella älskar när det åskar, själv tycker jag att det är lite skrämmande... :)

Om det nu bara slutar regna ska jag hitta på någonting med Bella och Jamila... Eller så ska vi bara se på film, kanske Another Gay Movie 2?? xD

Egentligen hatar jag regniga dagar, (förutom det då att man har en orsak att sitta inne och se på TV hela dagen! XD) eftersom man aldrig hittar på någonting att göra då, ute alltså!

Eftersom det regnar tänker jag ha en omröstninga här, svara på VILKEN SCARY MOVIE ÄR BÄST??
Jag tycker att 3 är bäst, ni vet den med flickan som hoppar upp ur brunnen?! :)

// Kram Jade ♥

PS. Sara, om du läser det här, vi saknar dig här! x)

PS 2. Tack till alla fina läsare som kommenterar fint här..! ♥

Döör! ;)

Halojj! :) Kom just hem..! Var med Bella och köpte kex (Bella då.. XD). Vi måste cykla ungefär 3 km dit (jag vet, är lite out! xD) Påvägen hem orkade vi inte cykla, det var sååå varmt, och vi stannade på varje bänk vi såg... Haha! :D

Bella skulle bort en stud, så jag sitter och väntar på henne, så vi kan göra någonting..! :)

Det är inte alls roligt här, jäkligt varmt... + att vi just hade strömavbrott.. :)

Vad har ni för planer för kvällen?? Tänkte ta lite tips av er! Haha :P

btw, har fortfarande Bieber Fever, Va F*N?! Han är bättre när han äntligen är i målbrottet! Elr nu ÄR han BRA...! Whatevööö xD

// Kram Jade ♥



Öööm?!

Hej! Måste bara blogga om honom en gång till.. Justin Bieber! Ni måste lyssna på honom LIVE från 2010! Jag tror han äntligen har kommit i målbrottet! XD Men nu låter han helt bra (och som en kille också...) Kanske jag får lite Bieber Fever?? Neeeej! ;)


♥ ?? Elr?

// Kram Jade ♥

Kolla på kläder

Hejssan! :) Det är helt olidligt varmt här, igen! Och jag orkar inte gå till stranden, så några tips på vad man skulle kunna göra? Kanske jag ska gå och spela minigolf med några typer?? Synd bara att det kostar så mycket nu... :\

Jag ska iaf titta på kläder från nätet nu, lägger upp ifall jag hittar något bra, så får nu hjälpa mig! :) Vill iaf ha en mörkblå basebolljacka från Gina Tricot..! Vad tror ni??

// Kram Jade ♥

Telia

Chans att vinna en iPhone 3GS, såklart jag ska vara med! :)

Mitt svar på frågan: 5000 gratis SMS :)

Och motiveringen: Jag tycker att jag borde vinna iPhonen eftersom
#1: Min nuvarande mobil föll i en toalett med en annan persons kiss i, och jag har inte pengar att köpa en ny! (Det är faktiskt sant..! :))
#2: Jag vinner aldrig någonting, och jag har alltid (sen den uppfanns då..) velat ha en! :)

http://feber.se/teliamax25/

Snälla, säg att det nu är en länk... :\

// Kram Jade ♥

Varmt......

Hejssan! Kom just hem! :) Jag var med Bella och Jamila på stranden, och senare kom Antte och Michi dit... Det var lite konstigt, de satt där bara helt tysta..? (inget illa menat, om ni läser det här! :))

När resten gick hem, visste inte Bella och jag vad vi skulle göra, så vi böt bara strand och simmade lite mera! :)Men man kan inte göra så mycket annat heller, eftersom det är supervarmt! Just nu visar termometern (som är i skuggan OBS! x)) 29.5 grader..! Jag älskar värme, men det är lite för varmt här.. :)

Nu måste jag bara duscha..! KALLT! 

// Kram Jade ♥

PS. Det blev inga bilder, men jag vågade inte ta med min nya kamera till stranden! Om ni vill veta orsaken, så hade en av mina vänner sin kamera med till stranden (inte idag då..! ;)), och kameralinsen blev full med sand och kameran gick sönder... :( 

Musiktips!

Hej ännu en gång! (sen far jag! xD) Men jag har inte lagt upp något musiktips på länge, så tänkte passa på nu! :)

Red Hot Chili Peppers - Dani California

Jag tycker supermycket om den låten, jättebra! :)

// Kram Jade ♥


Bilder, ÄNTLIGEN!

Gissa vad jag nu har lyckats med?? Ladda upp bilder! De är lite gamla nu, men whatever?! Jag lyckades! :)


Naaw! ♥


Då när det ännu inte var sjuukt varmt! :)


Hur jag såg ut igår... Är lite mer färgglad idag! xD


Min älskade väska! ♥(vet inte varför bilden är lite blåakitig... :/)

// Kram Jade ♥

PS. Är superstolt! xD

Stranden + Godis! xD

Snart ska jag, Bella och kanske Jamila ut till stranden, det ska bli skönt att doppa sig, jag åt frukost ute för någon timme sedan och det var supervarmt, 30 grader faktiskt... Men buhuu att det ska finnas alger! De kommer ju när det är varmt, och man simmar ju inte när det är kallt! Det är ju helt sjukt! xD Men vi får väl hoppas att det ännu inte hunnit komma så mycket alger det... :(

Va ska ni göra idag? Hoppas att ni också har bra väder, men nu måste jag gå!

// Kram Jade ♥

Ut..

Här är 35 grader just nu, och bara bella kommer hem (eller gör vad hon skulle göra, fatta int riktigt) Vi ska väl fa och simma, äntligen.. xD



btw, gissa vad det är för en stad? Jag och Bella planerar att flytta dit när vi är 21! (man får ju inte dricka där före man är 21, så hur sku vi klara oss?? XD)

// Kram Jade ♥

You better hold on tight, spidermonkey!

Ingen som ha läst bloggen på flera dagar..? Nåjaa, det är väl mitt eget fel när jag inte bloggr helöa tiden... :/ Ska försöka bättra mig!

Igår, i förrgår och dagen före det har jag hängt med Bella och Jamila på starnden.. Det har varit riktigt skönt, ÄNTLIGEN SOMMAR! Men okej, jo... Det har det ju varit länge redan! :P

Angående rubriken, den som vet från vilken film det är, är näst bäst! (eh, jag är ju bäst dåh... xD)
Okej, jo! Whatever... Jag måste dammsuga lite nu... Men håll med mig att Logan Lerman är het?! Han är andra på min "lista"! (var tvungen att skriva en, eftersom Bella tydligen ha gjort de xD ) Eftersom jag inte har annat att blogga om, varför sku inte skriva hit den!

1. Taylor Lautner
2. Logan Lerman
3. Dylan eller Cole Sprouse
4. Ni vet inte vem, men det är en som jag känner påriktit! XD
5. Zac Efron
6. Edward Cullen (int Robert Pattinson, dåh xD)
7. Sidney Crosby

Visst är det en bra lista?? xD Nu gäller det bara att jag träffar någon på den... Haha! xD

Nu måste jag dammsuga, påriktit..

// Kram Jade ♥

INGENTING...

Jag vet att jag har dåliga uppdateringar nu, men det finns inte mycket att blogga om! :)

Men iaf, idag var det lite sämre väder såg jag och Bella på Percy Jackson! Logan Lerman är superhet! haha! :P

Och där var allt jag hade att blogga om, ska hitta på någo till senare!! :\

// Kram Jade ♥

Nää

Hejssan! Förlåt att jag inte har bloggat igen, men OMG, det var 29 grader i skugga idag, vad skulle ni ha gjort?! :P

Nå, jag var på stranden med Bella och Jamila. Sara är påväg till Frankrike nu, och jag är iaf inte alls avundsjuk..! :)

Jag vet, har inte gjort så mycket endå... Men intressant " samtal " jag hade på MSN. Jag har tydligen suttigt och tittat på ***** i klassen?! Eh, NÄÄ! Okej, jag tyckte om honom då, men endå, nää!!

// Kram Jade ♥


GALEN!!

Hejssan! Förlåt att jag inte har bloggat på några dagar, men jag har inte hunnit (int för att jag har gjort så mycket annat heller xD)! Men igår var jag med Bella, Sara och Jamila... Inte för att vi heller skulle ha gjort något smart! :P

Idag var jag och shoppade, köpte en converse axelremsväska, den var superdyr, men det är värd det! :) Jag köpte också 2 vanliga linnen från H&M, ett grått och ett beige! + att jag köpte Friends 8 & 9! Nu har jag alla! xD

Ska försöka lägga upp bilder nu...

DE GÅR INTE!! JAG BLIR GALEN!! Ska fortsätta kämpa! Här är en gammal bild på en god glass! :)



// Kram Jade ♥  

RSS 2.0