Orkar inte...

Jag mår inte riktigt bra nu.. Inte så att jag skulle vara sjuk, men annors bara... :( Och det är orsaken till att jag inte bloggat. Ni får klara er, jag ska också göra det. Tills jag är tillbaka kan ni lyssna på denhär låten:




För jag har ju inte alls lyssnat på den i typ 24 timmar i stäck nu... Inte riktigt, men nästan..

/// Kram Jade

Kom från frissan..

... Vet inte om jag är riktigt nöjd. Det är så mycket mörkare.. Tur att det bara är toning så blir det snabbt ljusare. Förlåt för alla mina fina inlägg, men har inte lust att blogga, förlåt... :(

// Jade

Sorry.. ;)

Sori att jag int ha blogga, men jag ha int orka... o int haft någo att blogga om. vilket jag int har ennu helr, så... Jag vet int, sori! :)

Fint vah? Men endå, ork int...

// Kram Jade

Super Mario <3

Hejssan! :)

Nätet har helt sant något stort problem, blir superstörd. Men jag vet iaf inte hur länge jag kan blogga, har en massa läxor att göra ännu, och Bella ska komma hit om någon minut så att vi kan spela Mario på wii! Det äger endå helt! <3

btw, ni vet att jag tycker om Justin Bieber vah? Hade Never say never i huvudet hela dagen igår, men kunde sålart inte komma på vad det var för en låt, supersmart va? ;)

Oi, Bella är här, måste sluta! :)

// Kram Jade



Morgon med JB! xD

God Morgon!

Nätet funkar inte, det tog typ en halv timme att få på det. Men vi håller tummarna att det nu hålls! :)

Jag måste vara klar om lite mindre än en halv timme, så vi får väl se hur det går, sitter här med pyjamasbyxor och en toppi på med en liten yoghortburk och lyssnar på: 

 

Justin Bieber! xD Ni kan lyssna på den tills jag kommer hem för mig, för nu måste jag verkligen rusa, sorry! :)

Ha en bra dag! :)

// Kram Jade

Skribamöte!

Vet att det först om 2 dagar jag ska på det, men det ska bli roligt. Tror jag! Får iaf "träffa" en person jag ♥. Joo... Intressant vah? Men det ska bli roligt att höra vad vi ska göra nu och så vidare..

Och på söndagen ska jag till kyrkan klockan 10... Jippie, vi ska tydligen ha nattvard. Jag som inte alls hatar vin... xD

btw, dethär har ingenting att göra med dethär, men varför är alla kalendrar på nätet fel idag? Det är ju inte fredag? För de visar rätt datum, men fel dag, vad faan?

Godnatt! :)


Fortfarande, jag ska på skriba hit!

// Kram Jade

Vill till frissan!

Hallojj! :)

Nu tittar jag på Two and a half men, och efter det MÅST jag och duscha! Och sen vill jag till frissan! Vet att jag har tid på lördagen, men mitt hår är helt sjukt hemskt, vill nu!! :)

Nu ska jag duscha!! :)



// Kram Jade


70´ show

Hej igen! :)

Normalare inlägg nu, promise! ;)

På mattetimmen hade vi superroligt = Christa blev inte alls störd. Tobbe mobbade mig för att jag sa att jag fick traumor av Scary Movie 3 när hondär typen klättrar ur TV.. Iuo! Och sen sa de (Tobbe, Tino & Samppu) att jag aldrig skulle våga se Paranormal activity 2. Fan också, jag ska se den! Och de får nu bara tro att jag är 15. Det är ju superstor skillnad på 14 ½ år. Men de flesta brukar tro att jag är äldre än vad jag egentligen är, så bra! (Y)

Annors så hände inget, superbra bara att på en hel rella timme att hinna gå igenom 9 frågor med typ ett ord som svar.. xD

När vi slutade kom Bella till mig en stund och vi gjorde kladdkaksmet och spelade Mario på Wii. Det äger ändå helt! :)

Och sen gjorde jag nån störd moddauppsats/novellanalys. Och nu måste jag läsa på matteförhöret. Intressant vah? Men nu tittar jag iaf på the 70´ show. Vet någon av er var Fez är ifrån? Fattar inte! :)



ÄGEEER! :))

// Kram Jade

Första inlägget i "Random Kategorin"

Hejssan!

Nu först, förklaringar.. Jag skulle blogga på morgonen, men jag hade helt sjukt bråttom på morgonen, fast jag vaknade en halvtimme tidigare än vanligt. Tror jag var lite extraslö, eftersom jag inte sov ordentligt inatt, jag vaknade säkert 5000 gånger inatt.. :/

Och sen glömde jag såklart handduken (vi hade gymnastik- innebany). Inte så trevligt.. Blev helt supersvettig, men vi hade bara religion efter det så :)

Btw, på tal om innebandy, jag ska på innebandyturnering. Vet inte var, men jag slipper ju vanliga timmar då... :p

här är nu ett lite knäppt inlägg, men jag bloggar mera snart! :p

// Kram Jade




Godnatt!

Jippie, ska till skolan imorgon! :/ Har varit skönt med höstlov, men man måste ju lära sig något. Typ.. ;)

Nu ska jag vara duktig och sova, godnatt! :)

// Kram Jade


Spoooky.. ;)

Ang. Bloglovin´

Dethär bara för att vissa frågar om vi kan följa varandra på bloglovin. Sorry att jag inte orkar svara, men kolla här:

Döm mig inte för hårt nu, men jag vet faktiskt inte vad bloglovin är?! Och jag är inte medlem, eller vad man nu är. Så jag ignorerar inte er som frågar, men jag "kan" ju inte svara på det... ;) Sorry!

Btw, som ni ser är det ju en ny kategori som dethär inlägget blir det första i. Det skulle säkert finnas flera som skulle passa hit, men jag orkar inte kolla igenom alla lite på 300 inlägg (skryyyt xD) bara för att ändra kategori, så ni får leva med det.

Här kommer att finnas inlägg som jag typ har skrivit mina åsikter på, eller liknande. Eller sen kommer det just "fakta"inlägg, som dethär, hit. Vi får se hur många inlägg det nu kommer hit, men nu vet ni det! :)



 ?????

// Kram Jade


How r U doing?? ;)

Halojj! :)

Är hemma nu! Eller okej, jag ska inte ljuga, jag har varit hemma i någon timma, men jag var hungrig, så jag åt! :) Iaf, så jag var då i Åbo och shoppade - "shoppade." Jag fick ett par svarta puma-mjukisbyxor (alla ropar whoooooow, jag vet! ;)), ett par vintervantar och ett par vinterstövlar från click shoes, de är inte något superspeciella, svarta med lite extra grejs på! ;)

Sen köpte jag också American Pie, ettan då. Och såg på den! :) Alla är så bra! xD

Joooo, jag skulle egentligen på innebandy"match" med några typer, emn jag var ju inte hemma.. Sorry alla! :p

Vad har ni gjort idag då? Berätta! Här kan man inte göra så mycket, vädret suuuger! Jag bloggar mera när jag har uppdaterat mig med allt som har hänt på mindre än ett dygn! ;)




Från sommaren, vad jag vet skulle jag till stranden..! Älskar min min! xD

// Kram Jade

PS. Jag vet inte vad det är för juttu med rubriken nu.. xD

God morgon! :)

God Morgon! Har alla sovit gott? Jag drömde en hemsk mardröm, men annors sov jag gott ;)

Jag ska och shoppa idag. Har inga pengar, så jag får bara sådant jag verkligen behöver. Engligt farsan.. Annors skulle det bli helt sjukt mycket, haha ;)

Vad ska ni göra idag då? Hoppas ni får det bra! :)



Förlåt, men jag har inga andra bilder.. ;)

// Kram Jade

Tidinställt, hoppas jag.. ;)

Hejssan! :)

Jag sover säkert när dethär inlägget kommer att synas, men endå.. Jag vet inte riktigt vad jags ka skriva, vill bara prova om dethär fugnerar.. :)

Ni får sova gott, jag gör det väl redan.. :)

// Kram Jade

PS. Förlåt att dethär inlägget blev helt sjukt, men jag vill bara prova om det fungrerar (skrev jag det rätt??)! ;)


Buhuu, dissar mig! :p

Vad trevligt att ingen kommentérar här..! xD Tack!

Om ni nu gör så, så ska jag äta lite choklad och titta på Glee.

Suckers!! :p

// Kram Jade

Kommentera någo, så gör jag det sedan (bildbevis!)

Jag har så sjukt tråkigt, så kommentera alla något roligt och jag lovar att jag gör det! Och fotar, så får ni bevis! :) Kom igen nu, jag vet att folk läser denhär bloggen! ;)

// Kram Jade

Kryper folk ur Tv:na..

Hejssan! :)

Förlåt att jag inte bloggade mera igår, men jag orkade inte/glömde... ;)

Iaf, vi hade superroligt, pratade, skrattade och kollade på Scary Movie 3. Den är just bäst! :) Förutom att jag nu har lite skräck för att någon skulle krypa ut ur TV, nu när jag är ensam hemma.. Buhuu, scary... Nån som vill  komma och hålla mig sällskap?? ;)

Btw, just so u know, jag glömde fota igår.. :(

Jag såg också Remember me igår.. Den är ju helt sjukt sorligt, tårarna bara rann i slutet.. :) Sen såg jag den en gång till idag på morgonen.. Annors har jag typ inte gjor något..

Ni som bloggar på blogg.se, den där kalendern som har kommit upp där brevid "rubriksrutan", är det så att man kan tidsinställa inläggena nu?? Coolt! :)



// Kram Jade

Sitter här..

..och väntar på mommo - Bella, Jamila och Sara.. ;) Btw, Bella, när tänkt du komma?  Nu?!

Jag skriver mera sen när alla ha varit och farit.. xD Haha, men endå- ni får vänta till typ 3-4 tiden! Jag skriver inte sådär jättebra, mina fingrara är helt stelfrusna.. :/



Säkert att vi sku ha såna.. liite onödigt! xD

// Kram Jade :)


Musiktips!

Ett musiktips, bara för förra inlägget! xD Vet att ni aldrig har hört om denhär låten! ;) Men whatever (ett ord jag använder för mycket, men whatever ;)), den är bra! :)




// Kram Jade

London!!

Bara jag som vill till London? Nu! Genast? ;) Inte för att jag skulle slippa nu, men på sommaren! Jag lovar, jag måste dit. Typ efter skriban?  Okej, då är alla överrens! ;)

Btw, är jag den ända, eller finns det flera som, när ni ser ett klädesplagg, tänker: oj, vad sjukt cool. Inte för att jag skulle använda den.. Undrar bara, för jag gör det helt sjukt ofta! ;)



London, baby! (kanske jag har sett för mycket på Friend eller något ;))

// Kram Jade

Höstloov! :)

Hejssan! Vet att jag inte uppdaterade igår, tror jag? Men morsan for på jobb idag och kommer hem nästa vacka och ville inte att jag skulle sitta framför datorn då.. ;)

Idag är det första dagen på vårt höstlova, äntligen! Jag får ont i huvudet av att vara i skolan för länge, haha! ;) Om ni undrar vad jag har gjort, var jag, Bella och Jamila här hos mig och såg på American Pie - Band camp! Förtfarande bäst! Sen snackade vi lite skit, åt choklad och såg på OC. Lite efter nu, men,..

Imorgon har vi då "te-party", om ni inte hänger med. Lovar att fota - vilket jag inte gjorde idag. Men jag har vissa "gamla" bilder jag ska ladda upp. På facebook. Och kopiera över hit. Det går fortfarande inte att ladda upp bilder tagna med min kamera?!

Vad har ni gjort idag då? Också höstlov?



Om ni är intresserade om hur mitt hår ser ut, när jag har gjort absolut ingenting åt det, och inte varit i frissan på typ ett halvår. Varsågoda. Tur att jag har frissatid nästa vecka!;) Tror ni jag vågar färga det helt "gyllenbrunt" (färgen hette så..)


Har ingen aning om varför jag har sparat dem. Eller varför jag läggar upp de här? xD



Vi säger att jag ritade den! Inte för att det skulle vara sant, det var Linnea.. Love it! Tack :)



Mina naglar. Efetr att jag har klippt dem, de brukar vara längre.. Funkar inte nu när jag spelar gitarr! ;)



Fick de på posten, men vet inte varför? Älskar Christina Aguliera´s. <3



Visst är den söt? Tycker jag med! :) Btw, DVD ni ser vid TV, det är band camp! xD

Några bilder nu, ska bli duktigare att ladda upp dem! :)

// Kram Jade

Sockoor!

Kan inte blogga mera, ska sticka sockor..!

Nöööööörd!

// Kram Jade

Te-party!

OY, crap-- 2 veckor sedan jag bloggade sist. Förlåt! Men jag har kollat, har sett att iaf 10 läsare har kollat bloggen fast den inte blivit uppdaterad, tack! :)

Jag tänker inte gån in på vad jag har gjort, det har varit så länge sedan, men.. På trosdag har vi höstlov (btw, har ni det också?), och jag, Jamila, Bella och Sara ska ha Te-party/syjunta på fredag.. Haha, fint vaah? Vi ska sitta och sticka strumpor, dricka te och skvallra om random saker! ;)

Idag hade jag också gitarrlektion i 15 minuter. Helt bra nog, var helt out, så det skulle endå inte ha blivit något.. xD 

Något annat ni vill höra om? Kommer inte på vad annat jag ska skriva..

Ska komma på något, ni får vänta... ;)

// Kram Jade

Long time, no see! xD

jag vet att jag nu inte har bloggat på en lååååång tid. Har inte över huvudtaget varit på datorn... Vet inte riktigt varför... ;) Men nu är jag igen..

Jag har fotat lite från malmnäs, så jag ska lägga upp bilderna, tycker det är fin utsikt.. xD Annors har jag inte gjort så mycket, förutom att jag har börjar sticka sockor. Duktit vah? :)

Jag laddar upp bilerna och bloggar mera sen senare, lovar! :) Och det ska bli lett ite normalare inlägg!


Malmnäs, orkar inte vända bilderna, tyvärr.. ;)






Jag, Sara & Cessi hade lövkrig.. Normalt.. xD


en konsig 50 cent, och mina heta skor.. ;)

Mear bilder kommer sen!


// Kram Jade


Dålig stil, eller?

Okej, är inte riktigt färdigt deppad, tycker fortfarande att det är superdålig stil! Eller är jag den enda som tycker det?

Morsan har något fel, och vill tänka på något annat, så jag lovade att spela kort med henne, på samma gång jag ska titta på Two and a half men! ;) 

Iaf, snabbt inlägg. Kommentera alla någo skit åt Bella! :P Okej, nä, gör inte det! Men endå.. :)

Jag återkommer... ;) Tack till alla som kommenterar, btw! ;) 



Jag vinner nog! ;)


// Kram jade 

Skriftskoleläger IV

Hejssan! :)

Har varit hemma en stund och faktiskt gjort mina läxor! Men jag måste läsa på kemmaförhöret ännu, och jag fattar inegnting.

Okej, hemska nyheter! Ska på skriba med Hot suff och bara 3 killar. Vad är de för någon människa som gjort lägren??! 6 läger, SÅKLART ska Hot stuff komma på vårt! :( Oxh sen ska typ Bella byta. Bitch! Vi sku göra det tillsammans, och vi kunde ju inte fa på det läger jag och Sara ville på, för att hon sku till Norge (?) då, men nu kan hon tydligen byta till det nu, bara för att malin är på det! Tack!

Ska deppa lite, bloggar mera sen...



Dit ska jag på skriba..

// Kram Jade 

Musiktips

Superfin låt, om om man nu kan säga så.. Vacker! :)



// Kram Jade

Gitarrlektion! :)

Yeeah! ;)

Hade just gitarrlektion, och jag suuuger ju inte alls. Men nu ska jag göra läxorna och saden se på 70´s show och öva. (på gitarren dåh.. ;)) Så, jag är superduktig. Alla, säg att jag är duktig! :)

Jag kan inte blogga nu, för jag ska bara ladda ner några låter. (jag ska lägga dem som musiktips imorgon! :)).

Hoppas ni har det bra! :))


Sån gitarr ska jag nog ha, Hannah Montana! ;)

// Kram Jade

PS. förlåt för färgerna på bloggen (jag menar den superpink´iga.). Jag vet inte vilken färg jag annors sku ha så.. ;)


Joo... :)

Alltså joo.. Det här blir det 305 inlägget. Stolt! :)

Iaf, nu ska jag äta morotskaka, och dethär blir det sista inlägget idag. Morsan tykcer inte om det att jag stänger av och sätter på datron hela tiden. Eller att jag är på datorn varje dag, så vi får se hur det blir imorgon!

Iaf, ha en bra söndag. Nu ska jag också påriktigt göra läxorna! :)


Jag bakade denhär. 100% osant ;)


// Kram Jade


Några sommarbilder.. :)


Bella och Sara. Typ på sommaren.. :) Duuh


Visst är den fin? Typ xd


Mina favoritskor. Bodde typ i dem hela sommaren. Och våren. Och nu då hösten... ;)


Tänkte vara duktig och lägga uppen fin sommarbild då på sommaren, men joo. Glömd ;)

// Kram Jade

OMG!

OMG, I LÖÖÖÖÖÖVE DIESEL! ;) Kläderna alltså. Synd bara att de ska kosta flera miljoner. Okej, inte riktigt, men endå... Jag har inte så mycket pengar, såå.

Vill ha! Massor!

// Kram Jade


Typ nånting..! ;)

Okej, nu går det kanske liite normalare att skriva när jag nu inte håller på med 1000 saker på samma gång och sitter normalt. :)

Först. Jag såg ju på Valentines Day. Och har klagat supermycket åt Jamila, så nu ska jag typ skriva av mig. Jag vill vara kär! Jag vill att någon är kär i mig. Att vi är tillsammans sen då.. O blaaaa blaa blaa. Jag vet vem dendär någon skulle vara. Men tänker inte berätta. Inte för att ni endå skulle veta vem han är, men iaf. ;)

Idag ska jag typ inte göra något.. Förutom att jag ska äta morotskaka jag bakade igår. Gott <3 Men annors har jag inte särskillt intressant liv.. xD

Btw, kan någon av er spela gitarr? Lär mig då bareackorden jag ska kunna! :P Jag kommer nog inte ihåg vilka de är men... Hjälp! xD

Btw, vi får typ veta med vem vi kommer med på skriban... Håll tummarna! (Y)


  

// Kram Jade

Kmr snart..

Hejssan! :) Lovar att jag ska skärpa mig med dethär bloggandet. Kanske ;)

Såg btw på Valentines Day igår.. Lite orättvist att alla är kära osv. Vill också! ;)

Jag har lite problem att blogga nu, så jag gör läxorna först och bloggar mera sen! Håll ut :)

// Kram Jade


?

Hejssan! :)

Gör fortfarande ingenting = inget att blogga om. Men jag tror att jag far ut med Bella, Malin och Antte idag, vi får se.

Vet inte vad annat jag skulle blogga, så.. Bye :p

// Kram Jade

--

Joo... lite smått tråkigt...

Jade

Ben & Jerrys <3

Hejssan! :)

Är lite sent nu igen, men joo... ;) Jag tror matteprovet gick helt okej, men vi får väl se.. :)

Annors har jag inte gjort så mycket idag.. Köpte Ben & Jerrys cookie dough, och nu sitter jag och äter och tittar på Two an a half men. Annors så har jag inte mycket mera att blogga om...

Bloggar mera ifall jag kommer på något?! :p

// Kram Jade 

 

RSS 2.0