God morgon

Hej, hinner inte blogga, ska och shoppa och sedan senare på forneldarna, hörs imorgon! :)

// Kram jade

Myyyyycket Musiktips

Herregud, vad jär är trött! Det är inte alls roligt... ;) Men det betyder ju att jag har tråkigt, vilket betyder att jag säkert kommer att skriva 5000000 inlägg ;) Jag tänker lägga in ganska många låtar hit nu, men det är bara för att de är så bra, och som förlåtelse för att jag inte har gjort det på länge, okej? :)

Good Charlotte, The City Drive och Tal Bachman - Superbra, lyssna bara! :)

Och btw, kommer ni på några kategorier eller rubriker ni vill att jag ska skriva om, kommentera bara, eftersom jag själv aldrig kommer på något! :)

// Kram Jade ♥


Var just på begravning... :/

Hej, kom just hem från min (pappas) mommos begravning. Den var jättefin,

och mormor Anna, fast du inte på riktigt var min mormor, betedde du alltid dig så, du ville alltid ge oss saker, oroande dig alltid för oss och fanns alltid där. Nu finns du bara i våra minnen. Jag blev först tillräckligt gammal att förstå (/komma ihåg det nu) när du redan började förlora synen, hörseln och gångförmågan, men från när jag var lite kommer jag ihåg att du alltid bakade pannkaka när vi kom till dig, alltid var kärleksfull och bara, ni vet... Vila i Frid, du kommer alltid finnas i mina minnen, men nu har himlen fått tillbaka sin ängel, efter 95 år på jorden..! ♥

Jag satt lixom på kyrkbänken och tänkte: Inte gråta, inte gråta, inte gråta..., men såklart rann bara mina tårar, men okej, det hör till begravningar... :]
Och på mottagningen efter begravningen så kom en typ som jag nu inte riktigt vet vem det är, men där fanns många människor som kände mig och jag inte hade en aning om vem de var, och sa nånting liknande som: ååååååh, va du är söt! Liknar riktigt på Lucia (sure, om hon någonsing var helt svartklädd? ;)), du är såååå söööt!
Gulligt, vah? Okej det var nog helt sött! :)

Nu sitter jag här och lyssnar på radio, och ennu idag ska jag i bastun, sen ska jag se på någon film, och äta tortillachips... :)


Nä, jag fotade inget, och fast jag skulle ha gjort det, skulle jag inte ha lagt upp det här, lite för privat... :\

// Kram Jade♥

Om ni har märkt det...

... så börjar jag ju alltid skriva miljoner inlägg när jag har tråkigt, men jag ska stänga datorn och äta något efter det här inlägget..! :)

Imorgon ska jag som sagt på begravning, och så ska jag tala med Sara om jag slipper övernatt till henne + att jag ska ta som mission att hitta dendär kamerasladden! :) Låter jättejobbigt vah? Jag ska göra det enklare, frågar Sara på facebook! Haha, smart vah? ;)

Fortfarande går det inte att ladda upp bilder, ska fråga någon eller något nu före jag stänger av... Det börjar störa mig helt sjukt mycket!

Jag är inte helt säker att jag kan blogga imorgon, men ni får förlåta mig! Jag ska faktiskt på min ända släktings begravning (alltså, ni vet mormor, farmor osv.). Eller egentligen har jag en mormor, men hon ville inte ha något med min mamma att göra så...

Men så länge kan ni lyssna på



Det står ju att det är Guns N Roses, men det stod på kommentarerna att det inte är dem, men Big Deal, den är endå bra, lyssna bara inte på texten! :)



Eller den, men visste inte riktigt vilken låt jag skulle lägga upp, så det blev bara någo random , men big deal (igen!)

// Kram Jade ♥

Vill.Ha.Den



Vill ha den, nu! Älskar It Girl- Serien!

// Kram Jade ♥

Musiktips

Mår lite bättre nu (musik gör det... xD) och nu tänker jag lägga upp ett musiktips! :)

Whitesnake - Here I go Again



Åjaa, ser ni, en video. Uppe på min blogg! Nu är jag så duktig! Och låten är också jättebra! :)

// Kram Jade ♥

Mår inte alls bra..

... Blir bara sämre och sämre...


Tyska..! :)

Guten Tag! Kom hem från skolan för ett tag sedan, och nu har jag hunnit göra läxorna och bränt 3 omgågngar fiskpinnar... ;)

I skolan hade jag kemiförhör på kemsika symbolerna (det gick faktikst jättebra, tror jag! :)) och tyska (som ni kanske märkte? ;p). Sen så har jag också hålligt på och gjort lite random - saker,  men jag tror vi skippar dem.. ;) 

Jag håller säkert också på att bli sjuk, vilket jag inte alls skulle orka med, och så ska jag på begravning imorgon.. :\ Så jag hoppas att ni förstår att jag inte känner mig sådär jättebra..

// Kram Jade ♥

Och nä, det går fortfarande inte att ladda upp egna bilder.. :(



Jag...


28.8 -10

God Morgon! Hur är det med er idag? Sorry att jag inte bloggade mera igår, tänkte blogga riktigt "ordentligt", men sen hade jag istället Bella att blogga eftersom hon satt brevid och aldrig bloggar... xD

Iaf, vi bakade ju Brownies, och de blev supergoda! :) Sedan tror jag att Bella for ut med Malin, och jag gick ut och gå (läs: tappade bort oss i skogen) med Sara i nästan 2 timmar! Stolt! ;) Den kom vi nästan överrens om att jag kanske far övernatt till henne på Lördag, samma dag som de har forneldarna hä! :) 

Men nu lixom måste jag fixa håret, annors kommer jag försent till skolan ... xD

Ååh, det går tydligen inte att ladda upp bilder...

// Kram Jade ♥


nami

Hej från mig bella :=)

Nu bakar jag och Jade brownies :) Gott

hade musik med Hot Stuff idag... Hon sjunger i världens högsta ton och sen ännu jätte falskt..

hejdå bella

God Morgon. :)

God Morgon! Är påväg till skolan riktigt snart, men vi (jag, Bella och Malin), måste snabbt via affären och köpa lite godis... Hur ska vi annors klara oss genom dagen?! Haha, skämta bara! ;)

Hoppas ni får en bra dag, bloggar mera när jag kommer hem, nu har jag bråttom! :)

// Kram Jade ♥



OMG,ser ni, jag kunde ladda upp en bild! Hoppas det håller! :) Bye!

Vet att jag säkert redan har publicerat miljontals inlägg...

... men här kommer ännu ett! :) Jag behöver pengar, eftersom jag behöver godis imorgon.. :) Eller egentligen skiter jag i godiset, I NEED SOMEBODY TO LOVE! Lixom nu, här och genast! Störande att jag bor i ett litet råtthål utan en enda snygg gosse, förutom... Bara att kolla förra inlägget!

Jag känner mig inte alls bra, inte lixom sjuk eller något, men som om något fattas, typ... Jag vet inte riktigt, depp... :/


Gammal bild. Har bloggat med den förut (därför får jag också uåpp den) men...
Vad sku jag göra utan er? Säkert allt mycket bättre! Haha, just kidding! :)

// Kram Jade

Varför?

Jag blir helt seriöst störd, och därför måste jag såklart blogga! ;) Jag vet inte... Tror jag kanske tycker om en, men han e ihop me nån annan, och när han tyckte om mig, tyckte inte jag om honom, blablabla... Det här suger! och Det blir jag störd på!

Jag blir också störd på att inget nu funkar här på bloggen, kom igen, varför går det inte att ladda upp bilder?!
+ att jag ännu blir störd på att jag har så jäkla tråkigt, det börjar bli höst och blaaaaa!

Ni kan ignorera det här inlägget, tror det är bäst för alla! ;)

// Kram Jade ♥

En (till) dum sak (jag bara måste klaga på! ;))

Hej, alltså tänkte bara. Ni vet ju alla vad McDonals är? Eh, duh? Joo, de var inte poängen.. Hur många av er vet Hesburger?
Jag är inte helt säker, men jag tror det bara finns i Finland, vilket är helt dumt, eftersom det är 100000 miljoner gånger bättre än McDonalds.

Tänkte att ni ville veta vad jag tycker? Men vad tycker ni??



VS.



// Kram Jade ♥

Läxor...

Hejssan! :)

Nu är jag hemma igen, eller, om ni måste veta, har jag faktiskt varit hemma i en timme redan, men jag var tvungen att äta något först, och sedan gjorde jag ännu läxorna... Tills imorgon måste jag kunna alla grundämnens kemsika symbloer... Eh, lixom, vem bryr sig.. ;)

Ang. fotograferingen, den gick väl helt okej, förutom att jag höll på att skratta ihjäl mig, och på klassfotot stod jag med brösten helt upptrycktra mot ryggen på en typ, haha.. ;) Men okej, det var bara för det var så trångt! :)

Jamila skulle egentligen komma hit idag, och vi skulle baka (haha, lite beroenda avv det nu... xD), men sen gick det inte, så jag sitter väl bara här och läser på kemiska symbloer... Jippiee! ;)

Ännu före matten, dubbeltimme jipppiee, så kom jag och Bella att tänka på om tjejer skulle kunna (Vet inte riktigt om det är passande att skriva här, men sorry, den som jag nu sårar..) vara nekr*ofil*er? Det går ju inte..?!
Haha, ta det  nu som ett skämt, menar inget..! ;) Vi hade bara lite sjukt roligt... :) Såna är vi! ;)

Btw, på moddan läser vi (eller vi ska börja) boken vinterviken, någon som har läst den?? Och isf, är den bra?? ;)

// Kram Jade ♥

Fotografering...

Hejssan! :)

Jag tänkte lägga upp ett snabbt inlägg nu, men hinner faktiskt inte skriva något myket... Har skolfotografering idag, och jag borde vara klar om en halv timme så att jag hinner till skolan, och mitt hår är ofixat, har inget smink i fejset och har inte ens ett par byxor på mig... ;)

Hörs när jag kommer hem! :)

// Kram Jade

15 saker jag ni inte visste om mig! ;)

Hej igen! :) Tänkte dela med mig 15 skaker som jag tror att ni inte vet om mig, men som ni får veta nu... :)

1. Jag heter egentligen inte Jade

2. Jag ÄLSKAR att läsa! ;)

3. Är egentligen ganska bra i skolan, med kan ingenting om inte just det jag just har pluggat, så..

4. ... Jag är egentligen ganska bimbo...

5.. ... Och blir väldigt bitchig mot dem som är "elaka" mot mig.

7. Jag har oftast jätteroligt och skrattar åt vad som helst.. Skit humor! ;)

8. Jag har oftast också de sjukaste (eller pervogaste) kommentarer och skämt.

9. Är inte en av de "populära" i skolan (som kanske de flesta bloggare är/var), men är inte heller en av de nördiga... ;)

10. Lyssnar mest på gammal rock (om ni inte har märt det ;)), och gillar inte ultra "tuggummipop" - före jag började lyssna på Justin Bieber <3

11. Är alltid fattig, eftersom jag inte kan spara pengar

12. Shoppar myket, men har endå aldrig kläder... ;)

13. Är ganska jättedålig på allt teknologiskt... :)

14. Jag är alltid mig själv, hur överdriven jag än verkar.. ;)

15. Jag kan aldrig bestämma mig om något, och fast jag har ganska bra självförtroende, behöver jag endå alltid en vän med mig när jag ska börja med något nytt! ;)

Så, vad tycker ni?? Intressant??! x)

// Kram Jade ♥


Neej! :(

Hej! Att det orkar! Nätet stärvar, bilderna vill inte läggas upp och jag har ont i huvet... Superroligt! :)

Bella gick just hem (alltså hon bor typ 50 meter ifrån mig.. :)). Vi bakade ju kladdkaka, den blev jättefin, vi orkade inte ha den tillräkligt länge i ungnen, så den var helt gegga och kokhet, eftersom vi inte heller orkade låta den svalan... Ni kanske inte ska anställa oss att baka! ;)

Jag fotade kakan, men, förutom att det inte går att lägga upp biler hit, så har jag tappat bort "datasladden" till kameran, så jag får inte heller bilderna överflyttade.. Bra vah? ;)

Imorgon har vi skolfotografering, lovar att mina bilder kommer att vara superhemska, men det är ju allas, alltid! ;)

Haha, hörs imorgon! :)

// Kram Jade ♥


Btw, dedär är sen jag.. haha ;)

Kladdkaka! :)

Hejssan! Hemma igen! :)

Nu ska jag och Bella baka lite kladdkaka, mums! xD

// Kram Jade ♥

Suprise! ;)

Hej! Jag vaknade tillräkligt tidigt för att hinna blogga, gissa om jag är stolt?? ;)

Nå, men endå... Det regnar här, men jag tror det kommer att sluta = jag måste cykla till skolan och simma på gymnastiken... Gissa om jag vill? :P

Jag skulle egentligen lägga upp bild nu, men som om det skulle gå.. :(

Iaf, hörs när jag kommer hem, efter matte och alla andra underbara ämnen! lol! :)

// Kram Jade ♥

Buhuu :(

Nu går det igen inte att ladda upp bilder, va är det här?? Så jäkla störande! :(

Nu ska jag snart titta på Hard Times Of RJ Bager, får se om det är bra! Sen får jag väl hoppa i duschen och göra läxor osv... Skola imorgon, är redan trött på det, och har inte nes gått i skolan en vecka ännu... :)

Hörs imorgon! :)

// Kram Jade ♥

Tänkte ni ville veta?

Hej! Om ni undrar vilken som är världens bästa mobil, så... Jag vet inte, behöver ni inte undra mera? Haha, lol, det här inlägget kommer att bli superfint... :)

Men endå, Nokia 6700 Classic! Den är bäst, har haft ner den i toaletten en gång, och i sten, kakel och trädgolv oräkneliga gånger, och den funkar endå, har inte det minsa fel... haha ;)

Enda felen är att den inte har WLAN, och att hörlurhålet (?) är ett USB2, eller något... Annors är det perfekt... :) Och jag har den i pink såklar, limited edition (det var namnet på vårt band föressten , har ni hört om det?) haha :P

 

Kram Jade ♥

Klarade det! :)

Visst ser bloggen lire annorlunda ut nu?? :) Kanske den nu inte är superfin, men bättre! Och jag kom inte på vilka färger jag skulle använda, så den är nu såhär... :)

Ja, igår.. Jag steg upp tidigt, och åkte till Åbo för att shoppa... Med min familj.. :( Men jag behövde farsans pengar, jag har inga själv så.. haha :) Jag köpte 2 tröjor, kan visa den senare, sen när jag använder dem då... :)

Efter det gick vi på bio och såg Killers, ni vet, med Ashton Kutcher? Den var nog helt bra, men superkonstig. Om du inte är en såndän person som tycker att det alltid måste vara en superbra poäng med allt som händer i filmen, så är det sevärd! :)

Idag var jag med Sara, och vi cyklade omkring på malmen med musik på högsta volym! :) Sen köpte Sara kex, och vi satt och åt dem tills en sporgo kom och ville ha.. Då stack vi (skrattandes.. xD) därifrån.. :)

Och gissa vad?



Jag får upp bilder hit igen! :) Jag vet att jag ser hemsk ut, men jag får upp den iaf! :) Så nu kommer jag att ha mera bilde här! Och sådär såg jag ut när jag försökte fixa bloggen, smart vah?? ;)

// Kram Jade ♥

Fixar...

Hej! :) Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hann inte..! Nu ska jag fixa bloggen, och sedan bloggar jag ordentligt! :)


Snart klart...

som ni ser har jag kommigt lite längre, men ignorera lila-rosa inläggsbakgrunden, fixar det en annan gång! :)

// Kram Jade

Nytt försök :)

Hej igen! Är lite piggare nu, och har inte ont i huvudet, så jag tänker kämpa med en ny header nu! Lovar inte att jag kommer få upp den, men får iaf försöka!

Men iaf, imorgon ska jag på bio (Jamila eller Sara kommer ni med?? (: ), och tror jag kommer att se The Sorcerer's Apprentice, nån som har sett den? Och isf, är den bra? :)

Ska kämpa nu, återkommer! :)

// Kram Jade ♥

Band Camp... ;)

Hejssan! Förlåt att jag inte har bloggat tidigare, men jag har varit i skolan sedan 8 på morgonen, och efter 3 så var jag med Bella och Malin! :) Först bakade vi chockladcookies, namm, och sedan såg vi på American Pie - Band Camp! Den är absolut bäst!  :)

Jag orkar inte blogga mera idag, är så supertrött och har ont i huvet, så jag bloggar mera imorgon! Nu måste jag bara vänja mig vid att vakna tidigt igen, haha ;)

// Kram Jade ♥



Bäst! <3

PS.

Om ni undrar nu, hinner inte ens bya tema, försöker igen sen... :)

Undra inte...

Hejssan! Kom just hem från skolan, hade min första timme i tyska! Det var superroligt fasst vi egentligen inte gjorde någonting.. ;)

Hinner inte blogga just nu, eftersom jag har 3 miljoner kg läxor som jag måste göra, och kunna säkert 50 kemiska grundämnestecken.. Jippiee... XD

Undra inte, jag kommer att byta design här, det blir en av de som finns här redan, tills jag får mera tid, men jag kommer inte hinna endra någon färg, så ni får leva med lite wannabeecrap en tid, haha! :P

// Kram Jade ♥

PS. ifall ni undrar, jag får fortfarande inte upp bilder här... Det börjar störa mig supermycket! Hjälp?? :)

Header...

Hej! :) de senaste timmarna har jag försökt få en ny header, och ladda upp bilder.. Men det går inte!  
Headern skulle ha sett ut såhär, men jag får inte upp den..? :( och resten av bilderna går inte att ladda upp... :(
Jag kan inte blogga nu, har lagt ner så mycket tid på något som inte funkar, så...

Hörs imorgon! :)

// Kram Jade ♥

Klarade mig! :)

Hejjssan! :) Nu ska jag börja uppdatera mycket bättre, lovar! :)

Skolan började ju igår, så det tar en tid före man vänjer sig, jag orkade tex. inte stiga upp idag, och snoozade säkert 5 gånger, och vaknade en halv timme för sent... ;) Skulle nog inte ha orka stiga upp då heller ifall inte Bella ring och frågat hur jag kommer till skolan. Vi brukar cykla, men det var helt grått/svart och mulet och det regnade lite ibland.. Tänkte att jag nog cyklar, lite regn kan ju inte skada... Men sen började det ösrgna, det bara vräknte ner, och åska, så det blev nog buss... ;)

I skolan hände väl inget, men när vi hade musik började det regna, och när vi gick över parkeringen till busshållplatsen var det typ vatten upp till knäna (inte riktigt, men nästan! x))!

Nu är jag hemma, torr, mätt och chokladsugen..! Nu ska jag ta tummen ur röven och försköka förstå mig på hur jag gör en ny design... Vill ha en snyggare! :)

// Kram Jade ♥

PS. Det går inte att ladda upp bilder direkt till inlägget, så jag får försöka med att ladda upp dem i arkivet och sedan uppdatera dem hit.. Håll tummarna! :)

Deppad.. :/

Hej.. Förlåt att jag inte har bloggat, men är helt sjukt deppig.. Skolan börjar imorgon, har ingen lust alls, och ännu mindre lust nu...

Läste just ett blogginlägg (på en blogg, om det inte var klart... XD) av 2 personer som brukade vara mina bästa vänner, vi gjorde allting tillsammans, och fasst vi inte var lika, var det endå vi! När 7:an började började vi glida ifrån varandra, de ville vara med "idrottstypena (killarna)" och ville vara sjukt poppis. Jag var en stud me dem, emn jag orkade inte mad att de pratade skit om sina "vänner" bakom ryggarna på dem, osv... Men jag sakanr dem endå, vi gjorde så mycket ihop, nu beter de sig som vi aldrig har känt varandra... Det tar ont, men vad kan jag göra? Sakanr dem så jävla myket ibland! ♥

Nu ska jag ta och deppa vidare, duscha och försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon...

// Kram Jade ♥


?

Hejssan! Är äntligen hemma, ska nu försöka fatta någonting på Twitter... Helt out, om ni vill hjälpa, så tack! :) Berätta bara vad typ det betyder om man retweet något osv... :)

Efter det ska jag nu ut med Bella, Sara och Jamila! Får se vad vi hittar på! :)

// Kram Jade

Levande..

Hej! :) Idag var jag hela dagen och snurrade runt i olika maskiner. Jag älskar fortfarande nöjesfält, och gick omkring med "a big smile on my face" hela dagen! 

På morgonen var det superfint väder och jättevarmt, men mitt i allt så började det åska, sedan blåsa och ösregna! Och sen var det över på ca en halv h, som ingenting skulle ha hänt.. :)

när vi var och åt, hade vi såklart turen att sitta i en full/dum servitris "område". Han kom aldrig ihåg vem som beställde vad, var tvungen att kolla allas räkningar minst 3 gånger osv... Det slutade såklart med att vi satt där i typ 3 timmar...  Och skrattade åt honom då... ;)

Imårgon åker vi hem igen...

// Kram Jade

Tammerfors, here I am! ;)

Hej! :) Nu är jag i Tammerfors, det har varit en jätteskön kväll här, och imorgon far vi och dör i Särkänniemi... Ska bli kul! :)

// Kram Jade

Get over it!

Hej igen.. Nu har jag lixom en period där jag inte riktigt orkar blogga, men kommer nog igång sen nån gång! :P

Jag blir så störd på vissa personer, orka lixom hänga upp sig på vad/vem jag lyssnar på (musik alltså), inte för att jag tar åt mig, bryr mig inte på det sättet, men det stör, vad är det för idee att klaga på andra om vilken musik man lyssnar på??! :/

Iaf, jag kom just hem, jag var ute med Sara! Det blåser säkert upp till storm, det blåste redan så hårt att jag tänkte flyga ner i diket när jag var påväg hem.. ;) Hoppas bara inte strömmen far. Jag slipper ju endå på datorn (den är en laptop) men batteriet är inte det bästa så...

// Kram Jade ♥

GM (försök att gissa vad det betyder... XD)

God Morgon! :)

Sorry att jag inte bloggade mera igår.. Kunde inte! :) Men jag åt iaf Prinsesstårta! Namm ;)

Inatt var det världens storm här, enligt mina föräldrar alltså... Själv vaknade jag inte, utan drömde omJustin Bieber! :) Vet att det börjar bli tjajtit för er.. :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Någonting kanske :)

Hörs senare! :)

/// Kram Jade

Onödig Klädpanik ....

Hej!:) Har haft lite smått klädpanik här.. Och jag ska ändå bara ut med några vänner... Haha, lyckat, jag vet! ;)

Så alltså, jag skulle bara säga hej! Senare idag kommer min gudmor på besök och jag vet inte hur länge det blir, så får väl se om jag hinner blogga mera!

Ha en bra dag!! :)

// Kram Jade ♥

Saaaaaa*an!!

Föl¨åt, men jag har hållit på i en timme och försökt ladda upp EN liten bild (så att ni inte ska hata mig, haha! :)), men NÄÄÄ, det går såklart inte..!

// Kram Jade

Tyvärr..

Bra dag! <3

Hejssan! Förlåt att jag inte bloggade förut, men jag var ute med Jamila och Bella. Det var superskönt, vi hängde bara på stranden och lyssnade på Tenacious D (ni vet att texterna kanske inte går hem hos gamla mommon osv..) och hade rolit annors bara! :) Men sen blev det mycket molnigare + blåsigare och en pissmyra bet mig, så vi for alla hem och åt!

Men det var en bra dag! :) Vad har ni gjort då?? Just nu håller vi på att fundera på att åka till Tammerfors, bara för att fa till "Särkänniemi" då, men whatevöö! :P

// Kram Jade  ♥

Äta bullar!

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan äta bullar, som min brorsa har bakat. Ironiskt eller hur? Man skulle ju tro att det var jag... Okej när, men jag har inte så mycket annat att skriva om..! :)

Ha en bra kväll! :)

// Kram Jade

Okej då! :)

Hej! :) Nu är jag tillbaka! Efter några dagar av att ha lyssnat på JB, men endå... :)
Idag var jag och simmade med Jamila... Eller satt på en bänk på stranden en tid.. XD Och doppa sig en gång! Haha! :)

Imorgon måste jag till bibban (jag vet, men jag måste läsa! XD). Jamila och kanske Bella skulle joina mig! :)
Iaf, igår var jag och köpte ett par skor (kan visa dem sen nån gång, ska först börja använda dem på hösten...) och Justin Biebers cd. Hade bara låtarna nerladdade men tänkte att.. Jag vet inte. Någonting?? ;)

// Kram Jade ♥

PS. BUHUUU, Skolan börjar snart, måste sta ut med Hot Stuff... :(

RSS 2.0