Musiktips!

tittar bara in för att säga hej, och ge er ett musiktips! Hörs mera en lite regnigare dag! ;)

Backyard Babies - A Song For The Outcast

jättebra! ärligt sagt min favoritlåt just nu!!

//Kram Jade♥

Hejssan!

förlåt att jag nu inte har bloggat, men det är ju "slutspurten" i skolan nu, och jag har en massa prov att läsa på och några föredrag att göra klart! Och dessutom har det varit så fint väder, hur sku jag orka sitta fastklistrad vid en datorskärm hela dagen?? ;)

Nu ska jag faktiskt äta, och sen går jag ut med Sara!  vi ska spela frisbeegolf, har aldrig gjordt det förut, så vi får väl se hur det går! och om vi nu inte svimmar av hetta, 26 grader i skuggan! <3 äntligen sommar!

//Jade♥

2 DAGAR KVAR!! :)

Hejssan! visst är det härligt väder?? :) Men det suger att jag inte kan vara ute, eftersom jag måste förberada mitt modersmålsföredrag, och ute ser jag ingenting på datorn.. Blääh ;)

igår var jag och shoppade lite, köpte ett par leggings, 2 tröjjor och 2 toppar. De är helt vanliga, hade bara inga sommarkläder så... xD men nästa veckoslut ska jag och shoppa, och då kanske jag har pengar också, eftersom jag fyller år på tisdagen! Fick redan en present, en ny cykel, och en kamera, fast den får jag inte använda ännu, det får vänta tills jag visar farsan mina bra betyg! (det kommer jag nog att ha, xD)

nu ska jag göra klart mitt föredrag och sen sola lite, haha!

//Kram Jade♥

haha

hahahah, sorry, jag vet att jag inte har bloggat på en vecka, men vem bryr sig?? jag kanske börjar göra det sen någon gång, men jag orkar inte göra det nu! jag har iaf haft några superbra dagar med superunderbara vänner och superunderbart väder! :)

Bella, var är du??? :S

Hejssan! Förlåt att jag inte bloggar hela tiden, men jag tycker att Bella också borde blogga, och det gör hon inte, så ni får vänta med dagliga uppdateringar några månader eller någonting... xD

Nå, idag så händer det inte mycket, skit väder och jag är supertrött. VECKOSLUUUT!! <3
förutom att vi hade näringsläraprov idag... Och jag tror inte det gick så bra... :(

Imorgon ska jag iaf till frissan, men bara klippa topparna och få någon inpackning åt mitt hopplöst torra hår.. (och mitt hår har ALDRIG varit så torrt som nu... :( )

//Kram Jade♥

PS. 11 dagar och jag blir ett år äldre!!! ;)

Tips?

Hejssan! Tänkte bara fråga om ni har några tips på hur jag ska sluta svära.?? Tycker jag gör det för mycket, och omedvetet.. ni vill nog inte höra hur jag pratar vanligt... xD

Tips??

//Kram Jade♥

Musiktips

jo, som jag lovade... Den här låten ska vi spela och eftersom det är bra, så... :)

Blink 182 - All The Small  Things

//Kram Jade♥

Bandklubb.:!

Hejssan! Hur har ni det? Själv är jag helt blöt efter att jag cyklade hem i regnet... :) Och nu måste jag berätta en hemsk sak! Ni vet, det är maj, men HÄR finns det fortfarande snö kvar! Neeej! :) Och en hemskare (hur man nu tar det), min dator är helt superslö, bara det här har jag hållit på med i en halv timme... haha :)

Jo iaf, så ska jag på bandklubben idag (igen, jippiee xD), och vi började med 2 nya låter (den ena dyker upp som ett musiktips snart ;)) Men före det måste jag äta någonting (hungriiiiiig...!) och så tittar jag också på Djävulen Bär Prada.. Har någon av er sett den?? Jag tycker att den är bra, och åååååh, vad jag skulle vilja ha kläderna de har i den! b:)


//Kram Jade ♥

Justin Bieber

Hejssan. Har fortfarande lite bloggtorka, och har inte gjort någonting idag heller såh..

 Någonting som jag började tänka på... :O ;)

Men, inte för att kritisera eller någonting, men tycker inte ni också att Justin Bieber låter ganska mycket som en tjej?? Och ser ut som en 12-åring, fast han är 16? Tar tillbaka detdär... HOT, HOT, HOT!! xD


  

//Kram Jade♥

1 MAJ, Can´t Belive It!

Hejjssan! Nu är det maj, April har gått helt supersnabbt, just var det ju mars??! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hade bara såå roligt. Vi (jag, Sara, Sara, Linnea, Sanna, Jasse, osv..) sparng omkring och skämde ut oss lite, men det var den bästa valborgs - blabla EVER!!!!
Ända tills Bella kommer och förstör den, Tack så jävla mycket, TTYN!! Jag har ju tydligen bara svikande vänner här. i

Stor skillnad, det ska jag inte hänga upp mig på, vi var ute tills det började regna (härligt, hade min NYA skinnjacka), och jag cyklade hem. Då fick jag hoppa i duschen eftersom jag hade en halv burk Red Bull i håret, och sen föll jag bara ner i sängen, med vått hår ännu. (gissa hur det ser ut nu.. xD)

Och fast jag vaknade 9, låg jag och halvsov/slöade till någon timme sedan, så...

Hur hade ni det igår då??

//Kram Jade♥

RSS 2.0