Banan! :)

God Morgon! :) Förlåt att jag inte bloggade mera igår! Iaf, jag och Bella var på stranden, och Sara kom efter att hon var i frissan! Och sen finns det inte mycket mera att berätta! :P

Idag ska vi kanske se på filmen Love Guru, jag älskar den såå mycket, underbar film! ♥
Eller sen så gör vi någonting annat (solar xD)

 Nu ska jag gå och äta en banan! ;) Vad ska ni då göra idag?

// Kram Jade ♥ 

Bråttom!

Hejssan! :) Nu ska jag och Bella till stranden, hon kommer när som helst, så jag hinner inte blogga! Tittar bara in och säger hej!

Ha en bra dag! ♥

// Kram Jade ♥


Bellas Födelsedag!

Ursäkta att jag inte har bloggat tidigare, men jag har inte orkat, och har inte heller haft någonting att blogga om. Har inte gjort någonting idag, eftersom några fortfarande är kvar på sin stuga, har åkt på resa eller annors bara inte är hemma! Förutom Bella dåh, som fyller år idag! Och som ni vet, är jag äldre än henne! :P Men ni kan väl ändå hälsa grattis åt henne?! :)

Idag så var jag iaf varit i min mormors gamla lägenhet och fortsatt tömma den lite... Hon har massor med saker lite överallt, så det tar superlänge.. :/ Men imorgon ska jag, Bella och kanske Sara ligga på stranden hela dagen, bara det då är bra väder! :) Håller Tummarna!

// Kram Jade ♥

Tråkigt! :(

Hejssan! Ingen lust att blogga, har så supertråkigt och ingen är hemma! Någon som har tips på vad jag kan göra??

// Kram Jade ♥

Jade´s Klagdag! ;)

Hejssan! Midsommarafton, dåligt väder och alla är någon annan stans.. Blää :( Ångrar att jag slutade fotbollen, är fortfarande olyckligt kär, och gör ingenting idag.. Visst låter det bra?? ;) Nånej, men jag har lite sådär klagdag idag.. ;) Och såklart har jag annat att klaga på!

Insekter
Vad gör de egentligen? Annat alltså än stör, sticker och biter?! Okej,är mat åt andra djur, men djuren kan ju äta någonting annat?? Förlåt, alla insekter! :)

Och ännu en sak...

Ni vet, minderåriga som ska dricka och röka. Jo, jag är inte 18, så jag dricker inte, som t.ex Dessie, eller andra typer...
Men det stör mig, eftersom det är förbjudet (inte för att det egentligen stör mig.. ;)), men de flesta gör det bara för att verka coola, och det stör!

Okej, nu har jag klagat, färdigt! Ska fortsätta att inte göra någonting... :)

// Kram Jade ♥ 

<3

Hejssan! Det var unerbart väder idag! :) Jag och Bella Var först på stranden, sedan spelade vi badminton och volleyboll med min bror! Eller spela och spela.. Höll på med lite egna saker, hihi! :)

 Vad har ni gjort idag då? Hoppas ni får en bra midsommardag (?)!

// Kram Jade ♥

PS. Gissa vem jag saknar...

Mot Stranden!

God Morgon! :) Förlåt att jag inte bloggade igår, men det var underbart väder och jag låg på stranden hela dagen med Bella och Sara! :) Jag bränner mig inte så lätt, men lyckades bränna min bak... ;)

Idag tänkte vi också ligga på stranden, äntligen kan man bli ordentligt brun! :) Hörs när jag kommer hem!

// Kram Jade ♥

Har försökt!

Hejssan! Jag och Bella var just och simmade, man måste ju passa på nu! :) Senare satt vi på trappan utanför mitt hus, pratade och skrattade! :) Gissa om ingen tittade konstigt på oss när de gick förbi??! :D

Iaf, jag har prövat ladda upp bilder, kämpat superhårt, men det går bara inte?! Vad ska jag göra??

// Kram Jade ♥

Eh?!

Hejssan! Jag kunde först nu logga in på bloggen, och bilderna går heller inte att ladda upp?! Tyvärr har jag inte tid nu att kämpa med det, med det kommer nog en dag! :P

Idag var jag och tömde min mormors llägenhet på ålderdomshemmet, hon hamnade på sjukhusets bäddavdelning och kommer inte "hem" mera. :( Det  var mycket jobb, men jag fick iaf hem några gamla Kalle Anka tidningar! :) Sen var jag med Bella, köpte Ben & Jerrys Cookie Dough och såg på American Pie 2! Hahaha :)

Nu ska jag ännu vara med Bella och göra någonting

// Kram Jade ♥

:)

Hejssan! Idag har jag varit med Bella och Sara. :) Vi satt och pratade på "vår" bro i centralparken (vi sitter alltid där och pratar, äter godis och njuter medan andra går/cyklar förbi! xD), låg och solade och passade på att simma lite! :)) Senare såg vi på Another Gay Movie, igen! Hahaha! :P

 Med Bella så såg vi på Portugal  - Korea (?) fotbollsmatchen idag medan Sara var hemma och åt. Vi var såå "into" den att vi satt och skrek och jublade och när någon gjorde mål, dvs. Portugal ;), hoppade vi upp och började dansa... xD Tror vi håller på att bli lite sportnördar, men ishockey är bättre, vi har redan bestämmt att vi ska gå och titta på en VM (??)match nästa år, när de spelar i Finland - Sverige! ;)

Och ännu på tal om sport, vad tycker ni är bättre, fotboll eller ishockey?? Jag tycker iaf att ishockey är roligare att se på (om fotboll nu inte är live, och några man känner spelar! :)), och fotboll roligare att spela! Jag brukade spela fotboll, spelade faktiskt i ungefär 4 år, men slutade när jag var ca. 10 för jag började hata det. Och gissa om jag ångrar det nu?? Sku supergärna spela fotboll ännu, men nu sku jag vara så efter och sämre än alla andra, så jag vill  inte börja mera.. :( 

// Kram Jade ♥

PS. Jag har fotat idag, men det går inte att ladda upp bilderna, vet någon vad det beror på?? Ska försöka ladda upp den innan jag ger mig av för att städa undan sakerna från min mormors lägenhet... Berättar mer om det imorgon!




Äntligen!! :)

Hejssan! Idag ska jag inte glömma kameran, jag lovar!! ;) Är påväg ut med Bella och Sara. Äntilgen en dag med bra väder, och därför (+ att ingen av oss har pengar.. xD) så far vi inte på bio idag... :) Men vi hittar väl på någonting annat!
 
    Vad ska ni göra idag då??

// Kram Jade ♥

Bloggtorka...

Hejssan! Jag kom just hem, jag var ute med Bella, och sen såg vi Another Gay Movie igen..! ;)

Har lite dåligt om saker att skriva om nu, men imorgon eller på tisdagen tänkte jag (Bella) och Sara kanske gå och se på Sex and the city 2. Ha någon av er sett den?? Och isf, är den bra??

// Kram Jade ♥

Glass...! ;)

Hejssan! Vad gjorde ni i går kväll? Jag hade bara en myskväll och tittade på filmen Bandslam, vilken var ganska bra! :) Idag ska jag vara med Bella, bara hon kommer hem, ute i det kalla (+15 grader) och blåsiga vädret! :)
Hoppas bara att ni har bättre väder! :)

Nu ska jag titta på Friends och äta Ben and Jerrys galss!

// Kram Jade ♥

Buhuu ;)

Hej! :) Jag har bara suttugt och möglat hela dagen nu. Det ösregnar ute, och jag kan inte vara med Bella eller någon annan, eftersom de flesta redan är bortresta!

Underbaaart, måst fa!! 

// Kram Jade ♥

En orsak att se på ishockey...

Hejssan! Jag kom just hem, jag var och köpte en Ben and Jerrys glass, ett 2GBs minneskort till min mobil och filmen Independence Day, ni vet, den gamla med Will Smith?? Jag älskar den filmen, och jag vet inte varför! :)

Iaf, efter att jag har ätigt, så ska jag och Bella ta och göra någonting, vad vet jag inte... :)

Men på tal om Bella, så har hon kommit på den bästa orsaken att se på ishockey! (Eller iaf NHL!)
    Försök gissa...

...Alla snygga spelare! Och många av spelarna ÄR snygga! Se bara på t.ex. Sidney Crosby! ♥
Visst är det en BRA orsak! Haha ;)

//Kram Jade ♥

 

 Hot! ;)

En månad sen...

Hejssan! Exakt en månad efter min födelsedag! Nu har jag varit ** i en hel månad! Haha ;)

Iaf, nu sitter jag här och väntar på Bella, som såklart äter. Min brorsa spelade just Sims (Eh, vah??) på datorn, så nu är det superslö, och skärmen är helt utdragen, störande eller??

Vad har ni för planer till idag?? Jag måst iaf göra någonting åt det här... Jag känner mig superpatetisk, alla sådär stoora bloggare har aldrig såna kärleksproblem , och jag... Ni vet, jag deppar här hela dagarna... Haha! :) Jag måst nog göra någonting åt det...

// Kram Jade ♥

Gay movie

Hejssan! Förlåt att jag inte har bloggat tidigare, men jag har varit med Bella och Malin idag! :) Först var vi och köpte glass, och sen var vi och hoppade på Bellas trampolin! ;) haha! senare blev det lite sämre väder, och jag och Bella kom in till mig och tittade på Another Gay Movie! Ett ord: IOOOOUU! xD

Nånej, den är nog helt bra, lite som American Pie!

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu, men ifall någon undrar någonting, fråga, så ska jag svara! :)

// Kram Jade ♥

Hahahaha!

Hahahahahah, nu är jag inte mera helt out här! Äntligen tog jag "tummen ur röven" och skaffade facebook! :) Sku ju bara vara bra om man fattade någonting.. :)

Se hela bilden






// Kram Jade ♥

Klädproblem??!

Hejssan! Här sitter jag och tittar på Crossroads och har det bra, elr iaf bättre än igår! :) Hade också en underbar dröm inatt, men den tänker jag inte berätta för er, haha! ♥

Idag ska jag iaf på min kusins "födelsedagsfest". Jag är ungefär en månad äldre än han, så vi brukar endå ha ganska roligt, säger vi! xD Men VAD ska jag ha på mig?? Tänkte sätta på mig denhär tröjan:



Men vad matchar med den??! Skulle bli supertacksam om ni kommer med några tips?? :)

//Kram Jade ♥

Varför Jag??

Hejssan, min dag har varit... Inte så bra! På förmiddagen satt jag  bara hemma, och ikväll så var jag med Bella en halv timme, sen sku hon hem. Eh, va..?

Och som det inte skulle vara tillräkligt,  så måste jag ju just vara kär, men det är lite omöiligt... Och inte alls roligt! Deppar....

Så nu ska jag krypa upp i soffan med en Ben and Jerrys glassburk.. 
 
Ni får hålla tummarna, hoppas det blir bättre imorgon! :)

//Kram Jade ♥ 

Musiktips


 Black Sabbath - Paranoid

Superbra låt, love it! <3 (mera kommentarer känns överflödiga! :))

// Kram Jade ♥

Adam Lambert


Oukeej, let´s talk about.. Adam Lambert. Visst är han härlig?? Och sjunger superbra?? Och bla bla blaaa?? Jag vet inte, jag älskar alla hans låtar och han är gay, men endå.. Man kan ju säga att han är het, och NU säger jag det!♥

 For Your Entateiment toppar redan listan på "mest spelade låtar" på min mobil! ;)



  Hottiiis, haha x)

//Kram Jade ♥

PS. Vänta en stund, så kommer det upp ett musiktips, och nä, det är faktiskt inte Adam Lambert... xD


Trååkigt!

Hallåå! Här sitter jag och tittar på serien Moonlight.. Ni kan ju försöka gissa vad den handlar om..?

 Vampyrer... ;)

Tror jag (+ resten av er, haha) är lite beroende av vampyrer. Och det gör ju ingenting egentligen, de ÄR ju coola, heta och räddar en! :) haha! ;) Men nu är jag över det...

Idag har jag inte gjort något, bara spelat SuperMario lite, och.. Ingenting! Får bara vänta på att någon ska Komma och hälsa på med en Ben and Jerrys glass... (= Kärlekstrubbel....... Tips??)

Hoppas ni har det bättre än jag idag...  Och låt bara mig deppa! ;)

//Kram Jade ♥

Hemma!

Hejssan! Nu är jag hemma igen, och har faktiskt sovit ganska bra inatt! :) Jag lägger upp bilderna på shoppingen och några bilder på Bella och Sara. :)

Men först: Ett tips, åk inte till Jyväskylä! :) Butikerna är inte uppe på söndagar, husena är fula, och det är killarna också! haha :P Men jag hittade kläder iaf, här:


Från H&M, 20 euro

Gina Tricot, 20 Euro

Gina Tricot


Gina tricot


H&M


H&M


Gina Tricot


Vero Moda (de var på rea, så jag köpte två! :))

Lite besviken endå, httade inte en bikini, ett par galdiatorsandaler eller en väska! Men som tur har jag lite pengar kvar! :)

Nå, här kommer lite mera bilder:


Namm, vaniljglass, kolasås och kexbitar, sååå gott! :D

  
Bella      <3                                      Sara <3


10 poäng till den som gissar vad jag lyssnade på! :D

Och till sist:


Dagens Outfit! (ser koncentrerad ut, jag vet! Men det är ju faktiskt svårt!) xD

Nu måste jag påriktigt rusa iväg till tandläkaren, kommer för sent annors! :)

//Kram Jade ♥

PS. Det där tog ju inte alls länge... bara 1 timme, och nu är jag helt slut! XD


God Morgon! :)

Hejssan! Jag har sovit superdåligt inatt igen, och har just varit och käkat morgonmål... Ett ganska fattigt sånt, med bara 1 just bröd.. xD

Idag ska jag iaf gå och titta på min brorsas fotbollsmatch, och därefter gå och shoppa lite till! :)) Men sen... Sitta i bilen, jippie... Så jag kommer inte blogga mera idag (tror jag)! Hörs imorgon!

//Kram Jade ♥

Musiktips

nu när jag ännu kommer ihåg, här kommer ett musiktips

Aloha From Hell - No More Days To Waste

Kanske inte superbra, men värd att lyssna på! :)

// Kram Jade ♥

....

Jag kom just tillbaka till hotellet, vi var och åt middag på Rosso (en pannpizza med räkor, bolognesesås och salami, jättegott!)
Btw, ni som nu inte fattar det, jag är här med mina föräldrar, eftersom min brorsa spelar i nån fotbollscup här, och nä, jag skulle ALDRIG åka hit frivilligt! :P

Imorgon ska jag shoppa lite till, har fortfarande inte hittat en väska, gladiatorsandaler (älskar de där Wildflower By Kenza, men varifrån hittar jag dem?? )eller en bikini, och sen börja den låååånga vägen hem i bilen... Och jag kommer att hata varje sekund, förutom när vi är hemma dåh, haha :P

Nu ska jag bara titta lite mera på Friends, och sen sova, jag är helt slut, sov superdåligt inatt, vaknade hela tiden och sen drömde jag att Bella dog.. Den var så verklighetstrogen att jag faktiskt grät när jag vaknade! xD

Påminn mig att visa kläderna i morgon/på måndagen!

//Kram Jade ♥

Här igen! :)

hejssan! jag kom just tillbaka till hotellet efter en lång dags shopping! xD Jag använde ca. 120 euro, alltså ungefär 1200 kronor, och jag shoppade endå bara i H&M, Gina Tricot och Vero Moda.. :) Jag ska lägga upp bilder på dem, plus min avslutningsklänning, men jag har inte min "kamerasladd" med mig, så jag kan inte ladda upp bilderna!

Jag har nog det helt roligt här, men det har regnat hela dagen, och jag saknar mina vänner, så det blir helt skönt att komma hem imorgon! :) Nu ska jag ta och titta på Friends! :))

// Kram Jade♥

Fööörlåt!

jag vet, har inte bloggat på SUPERLÄNGE! Men kom igen, det är sommarlov, jag slipper "Hot Stuff" och behöver inte göra någonting! :)

Jag orkar inte blogga så mycket idag, har suttigt i lite mera än 4 timmar i bilen och är nu i Jyväskylä (i Finland då! :P) Kommer hem på söndag, och bloggar senast på måndagen! :)

Men jag ska försöka blogga före det! Och bilder kommer också! :)

// Jade ♥

RSS 2.0